LIFESTYLE

O fostă iubită celebră îl dă de gol pe Tom Cruise! Amănunte necunoscute despre cuceritorul actor

Tom Cruise și Cher au fost împreună. Iar puțină lume, dacă nu chiar nimeni, își mai amintea că megastarul hollywoodian a fost cuplat cu frumoasa artistă.

Și asta pentru că era pe vremea când Tom era un ilustru necunoscut. Starul din „Top Gun” și legenda muzicii disco s-au cunoscut la nunta Madonnei cu Sean Penn și s-au iubit în anii ’80.

Puțin mai târziu, nu chiar imediat după căsătoria Madonnei, diva și începătorul au început o poveste discretă. Mai ales că Cher avea deja 39 de ani, iar Tom abia trecuse de 23 de primăveri. „Eram înnebunită după el!”, a declarat cântăreața într-un interviu cu Oprah Winfrey.

CITEȘTE ȘI: Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

„Era minunat!… Era un băiat timid. N-are niciun ban”, a continuat vedeta despre actorul care de-abia își începea cariera la Hollywood atunci, în timp cee a era proaspăt ieșită din mariajul complicat cu compozitorul Sonny Bono.

Relația lor n-a durat prea mult, dar după despărțire, Cher și Tom Cruise au rămas buni prieteni. Cântăreața și-a amintit cu drag de actor în 2013, când a participat la emisiunea „Watch What Happens Live!”. Le-a mărturisit privitorilori show-ului ce impresie bună i-a lăsat el ca iubit, plasându-l pe primele cinci locuri ale clasamentului bărbaților cu care a avut ea relații de amor.

 

 

 

Comentarii: