LIFESTYLE

Oamenii care conduc lumea şi băuturile lor preferate: Ce preferă să bea Merkel şi Putin

digi24.ro

Unii dintre cei mai puternici oameni ai lumii obişnesc să se relaxeze cu un pahar de alcool, alţii nici nu ating de băutură.

Regina a II-a a Marii Britanii

Regina a II-a a Marii Britanii obişnuieşte ca înainte de prânz să bea un pahar de gin şi unul de Dubonnet cu o felie de lămâie, iar seara un martini sec şi un pahar de şampanie, potrivit unui raport dat publicităţii de Business Insider. Ginul şi vinul Dubonnet sunt băuturile preferate ale Reginei după cum a declarat bucătarul ei personal Darren McGrady.

CITEȘTE ȘI: E o minune că mai trăieşte: Ce mănâncă zilnic preşedintele SUA, Donald Trump

Donald Trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, nu bea niciun fel de acool. El însuşi a explicat că motivul ţine de o experienţă din familie care l-a marcat, potrivit descopera.ro. ”Am învăţat de la fratele meu Fred. Era un tip fantastic, care a ales alcoolul, din cauza căruia a şi murit”. Trump nu bea nici cafea şi nici nu fumează.

Barrack Obama

De cealaltă parte, fostul lider de la Casa Albă, Barrack Obama, a fost fotografiat bând bere în multe rânduri chiar şi în Biroul Oval sau la ore considerate nepotrivite. Mai mult, acesta producea bere la Casa Alba folosindu-se de mierea culeasă din stupii din grădina locuinţei prezidenţiale.

Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel nu s-a sfiit să apară în public bând bere, semn că este una dintre băuturile sale preferate. Liderul german nu refuză nici vinul alb. După o vizită la Copenhaga, secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a lăudat-o pentru rezistenţa pe care a avut-o în serile în care au stat la şuete şi un pahar de vin.

Vladimir Putin

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, nu este un băutor de votcă, ci mai degreabă alege să bea bere. A descoperit această băutură când a fost într-o vizită în Germania. Oricum, liderul rus bea alcool foarte rar, la petreceri sau alte evenimente sociale.

Oprah

Vedeta de televiziune Oprah a declarat în nenumărate rânduri că are două vicii de care nu reuşeşte să scape: tequilla şi vinul. Nu are o problemă cu cantitatea de alcool, cu cu caloriile pe care aceste băuturi le aduc. De obicei consumă 3 pahare de vin la cină, dar alege să le acompanieze cu alimente cu un conţinut caloric mai scăzut.

CITEȘTE ȘI: Oprah și-a dezvăluit meniul: Cum a slăbit 41 de kg în 11 luni

Steve Jobs

Imaginea cu Steve Jobs ţinând un toast cu pahar de apă la un eveniment organizat de Barrak Obama a făcut înconjurul planetei la momentul respectiv. Steve Jobs avea o dietă vegană foarte strictă şi dedica mult timp meditaţiei, astfel că al alcoolul nu avea ce căuta în viaţa lui.

Comentarii: