LIFESTYLE

Oana Roman, transformare spectaculoasă! Vedeta se jură că nu și-a micșorat stomacul

Oana Roman are silueta pe care n-a avut niciodată, nici când era iubita unui celebru dansator de strip-tease nu a arătat atât de bine. Fiica fostului premier Petre Roman a reușit să slăbească aproape 5 măsuri la haine. Cum?

”E simplu, am început în noiembrie anul trecut o colaborare cu o clinică din Ploiești pentru a face proceduri de remodelare corporală cu niște aparate extrem de performante, practic cele mai performante din lume și, în paralel cu aceste proceduri, am ținut și o dietă pe care mi-am inventat-o eu singură.”, povestește Oana în Click, care evită însă să recomande regimul ei.

”Eu am făcut ce am crezut eu că este ok pentru mine. Și de aceea evit să recomand această dietă. În momentul acesta sunt în discuții cu un nutriționist care să mă ajute să conturez dieta aceasta.

În mare, este o dietă în care am mâncat absolut orice, dar foarte puțin și foarte rar. Cam asta este ideea. Nu mi-am interzis și nu am renunțat la nimic, doar că am redus extrem de mult cantitățile și mănânc practic de două ori pe zi.”, spune vedeta.

CITEȘTE ȘI: Ce mănâncă fotomodelele: DIETA ÎNGERILOR de la Victoria’s Secret

Are interzis la sport

Și nu o spune așa, pentru că ar fi leneșă din principiu și se folosește de asta ca alibi. Nu, Oana Roman chiar a trecut prin momente de cumpănă după ce a născut, care au adus-o în situația în care are interzis la efort.

”Nu am voie să fac sport, pentru că am probleme din cauza operațiilor pe care le-am făcut după ce am născut. Am operații în zona abdomenului, am plasă, nu am voie să fac sport și să ridic greutăți, așa că atunci a trebui să găsesc o variantă în care să pot slăbi fără să fac efort fizic.

Am reușit să slăbesc doar datorită acestor proceduri de remodelare corporală și datorită dietei pe care mi-am impus-o.

Iar astfel de proceduri de remodelare corporală sunt geniale dacă le faci cu aparatele care trebuie, nu faci pauze și te duci în mod constant.”, mai spune Oana, care se jură că nu a apelat la gastric sleeve, o intervenție folosită de multe vedete în ultima vreme.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: