LIFESTYLE

Alin Petrache, după o nouă amânare a meciului cu Belgia: „A treia oară va fi bine!”

Președintele Federației Române de Rugby e convins ca partida dintre România și Belgia, amânată pentru a două oară din cauza Pandemiei de Coronavirus, se va juca în primăvară și va fi cu noroc pentru echipa „Stejarilor”.

Echipa națională de rugby a încheiat orice activitate internațională pe acest an! Din cauza pandemiei de coronavirus, forul european a suspendat toate meciurile până în ianuarie 2021, implicit și partida dintre România și Belgia.

Ultimul meci din cadrul Rugby Europe Championship ar fi trebuit să se dispute pe 1 noiembrie. Vestea nu a picat bine pentru șeful de la Federația de Rugby!

„Este destul de dificil pentru noi pentru că este a doua oară când anulăm meciul cu Belgia și cred eu că eram foarte pregătiți să îl disputăm”, spune Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.

CITEȘTE ȘI: De abia acum s-a aflat: De ce NU e bine să urezi ‘Casă de piatră’ tinerilor căsătoriţi

România-Belgia va fi la primăvară

Aflați de trei săptămâni în cantonament la Snagov, „stejarii” s-au obișnuit greu cu ideea că nu vor mai juca niciun meci anul acesta la echipa națională.

„Jucătorilor nu le-a picat bine că nu vor mai juca nici meciul cu Belgia, nici cele două partide amicale cu Rusia”, recunoaște șeful Federației. Amânată deja până acum de două ori, Petrache speră ca partida să se dispute în primăvară.

„Așa cum am discutat cu forul european, sper să putem juca această restanță, după care să începem programul normal al Campionatului European. Meciul cu Belgia este ca o finală, cu siguranță, jucătorii se vor pregăti mai intens, cu cât așteptarea e mai mare, cu atât meciul va fi mai intens și mai puternic”, este convins Alin Petrache.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: