REVIEW

Obiectul din baie care atrage cea mai mare cantitate de bacterii periculoase

amazonaws.com

Obiectul din baie care atrage cea mai mare cantitate de bacterii periculoase. Igiena a fost mult timp ceva natural pentru noi. Este la fel de important să vă păstrați casa ordonată. Acest lucru nu numai că va crește nivelul de confort al șederii dvs. în ea, dar vă va îmbunătăți și sănătatea.

Este important să scăpați de lucrurile care adăpostesc germeni. De exemplu, în bucătărie, un astfel de obiect este buretele de vase. Pe el se acumulează de 200 de mii de ori mai multe bacterii periculoase decât pe marginea vasului de toaletă, pe bancnote sau pe suprafața smartphone-ului nostru. De aceea, se recomandă schimbarea acestui obiect din bucătărie în fiecare săptămână.

CITEȘTE ȘI: Cum poți elimina mirosul urât din scurgerea din baie

Obiectul din baie care atrage cea mai mare cantitate de bacterii periculoase

Și în baie există un obiect care absoarbe o cantitate imensă de bacterii periculoase. Credeți sau nu, aceasta este covorașul de baie. Oamenii nu se gândesc să îl schimbe des, preferă să îl spele, însă fac și acest lucru destul de rar.

Pe covorașul de baie există un mediu favorabil pentru dezvoltarea microbilor și a mucegaiurilor. Acest lucru este valabil mai ales pentru produsele din țesături. Indiferent de lungimea părului covorașului, murdăria este perfect absorbită în ele, potrivit actualno.com.

De aceea, experții în curățenie recomandă insistent spălarea lenjeriei de pat o dată sau chiar de două ori pe săptămână pentru a scăpa eficient de bacteriile acumulate. Da, suntem de acord că se va uza rapid. Dar preșul nu costă o sumă atât de fabuloasă încât să nu poată fi schimbat des.

CITEȘTE ȘI: Esențial pentru sănătate: Cum poți preveni apariția mucegaiului în baie

De asemenea, este important să nu uitați să curățați regulat covorașele din lemn pentru hrană. Acestea pot fi, de asemenea, șterse cu o cârpă și detergent. Puteți utiliza oțetul. Și mai mult – se recomandă să curățați locul de sub covoraș pentru un efect și mai mare.

Comentarii: