SANATATE

Pastilele care îţi fac mai mult RĂU decât bine: La ce riscuri de expui

Acestea sunt pastilele care îţi fac mai mult rău decât bine. Specialiştii au avertizat mereu că e bine să evităm pastilele dacă nu sunt strict necesare, dar unii oameni înghit pastilele la cea mai mică durere. Asta nu e bine. Medicii avertizează că sunt mai multe riscuri la care ne expunem atunci când luăm analgezice.

Administrarea de pastile analgezice cauzează mult rău organismului. Acestea duc, chiar dacă le-ai luat numai pentru o săptămână, la creşterea riscului de atac de cord, a anunţat dailymail.co.uk.

ȘOCANT De ce femeile își doresc SEX dur?

60% dintre femei se gândesc la el în timp ce fac sex. Și nu este partenerul lor!

Adevărul despre dependența de sex. Dezvăluirile experților

Cercetătorii au descoperit că aproximativ 450.000 de pacienţi care au probleme cu inima sunt sau au fost consumatori de pastile analgezice.

Riscul ca problemele cardiace să apară începe chiar după o săptămână de administrare a medicamentelor. Posibilitatea de a face atac de cord este mult mai crescută, faţă de persoanele care nu apelează la acest gen de pastile.

Ce TIPURI de sex urăsc femeile

Ce NU știai despre Melania Trump

UIMITOR! Majoritatea femeilor au ACEASTĂ fantezie  în timpul sexului

Specialiştii nu recomandă ca oamenii să ia pastile analgezice dacă nu este neapărat cazul. Chiar dacă acestea nu duc la atacul de cord în sine, reprezintă totuşi un factor dăunător care agravează problemele cardiace.

Comentarii: