LIFESTYLE

Petrecere-surpriză pentru Claudia Nechita după calificarea la Jocurile Olimpice!

Singura pugilistă care va reprezenta România la Olimpiadă a avut parte de mari emoții la întoarcerea de la Turneul de la Paris. Sportiva a fost așteptată la hotel cu tort și șampanie de către fetele de la loturile de tineret și de junioare, care i-au cântat și au primit-o ca pe o adevărată campioană.

„Trăiesc acum ceea ce eu cândva doar visam. Am vizualizat tot timpul acest moment, că voi fi așteptată la aeroport, că va veni lumea la mine și acum îl trăiesc”, mărturisește Claudia Nechira, campioană națională la box, la categoria 57 kg, și sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Este singura pugilistă care va reprezenta România la cea mai importantă competiție sportivă a lumii și a doua, după antrenoarea ei, Mihaela Lăcătuș.

„Elevul trebuie să își depășească antrenorul! Eu pentru asta muncesc și asta îmi doresc. Iar ea va reuși cu siguranță asta în momentul în care va obține și medalia la Olimpiadă”, este de părere antrenoarea Mihaela Lăcătuș.

Claudia a avut parte de o adevărată surpriză la întoarcerea acasă. Colegele ei i-au pregătit o adevărată petrecere.  „M-au emoționat până la lacrimi, nu mă așteptam la o asemenea surpriză. Le iubesc pe toate”, spune pugilista.

CITEȘTE ȘI: Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

Antrenorii de la lot, a doua ei familie

Cei care îi sunt alături de când s-a apucat de box și îi sunt ca a doua familie sunt antrenorii ei de la lot, Mihaela și Adrian Lăcătuș.

„Această calificare este rodul și satisfacția muncii de 10 ani. Nu am cuvinte să spun ce simt  și sunt convins că ne vom întoarce cu medalie de la Tokyo”, spune Adrian Lăcătuș, antrenorul principal al loturilor naționale de box feminin de senioare, tineret și junioare.

 „Am avut niște emoții fantastice. Pentru mine personal este o realizare extraordinară, este prima calificare pe care o obțin în calitate de antrenor”, îl completează Mihaela Lăcătuș, soția lui și antrenorul loturilor naționale de box feminin.

Omul din umbră care a ajutat-o enorm pe Claudia și i-a fost tot timpul alături este colega de la lot, Lăcrămioara Perijoc. Care a plâns de fericire în momentul în care a realizat că prietena ei va fi la Tokyo!

„Pentru mine este ca și cum mi-am îndeplinit eu visul. Amândouă am muncit în toți acești ani și am tras din greu și am trecut peste foarte multe lucruri ca să reușim ca măcar una din noi să reprezinte România la Jocurile Olimpice”, mărturisește Lăcrămioara.

 

 

 

 

Comentarii: