LIFESTYLE

Simona Halep s-a logodit: ”Ziceam că o să fie un moment banal, dar n-a fost așa!”

Simona Halep e în culmea fericirii! Iubitul ei, Toni Iuruc, a făcut marele pas și a cerut-o de soție, iar cei doi au împărtășit momentul de bucurie cu prietenii apropiații, cărora marea campioană le-a arătat bijuteria care stă acum pe degetul ei.

”E foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa.

Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit!

Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea.”, a spus Halep, în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Cât costă inelul primit de Simona

Simona Halep are de ce să se mândrească: inelul pe care jucătoarea noastră l-a primit de la viitorul ei soț nu este chiar orice bijuterie.

Este un inel din aur alb de 18 carate, cu diamant de 4,16 puncte, dar și cu un diamant de 2,11 carate.
Bijuteria cu care a fost surprinsă celebra jucătoare de tenis nu este chiar la îndemâna oricui, prețul unui asemenea inel ajungând la 24 de mii de euro.

Simona Halep și Toni s-au afișat prima dată împreună după finala câștigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi și-au asumat relația, dar au păstrat secrete planurile lor de viitor.

 

 

 

Comentarii: