HOROSCOP

HOROSCOP 12 iunie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Azi e nevoie de ceva revizuiri în relațiile tale. Ai mulți prieteni, iar cu unii n-ai mai vorbit de mult, așa că e timpul să faci ceva în privința asta. Ai un simț crescut al responsabilității pentru ceilalți, iar asta se vede în faptul că cei mai apropiați nu mai au parte de atenția ta. De când n-ai mai discutat cu cineva pentru sufletul tău?

Taur
E o zi de bilanțuri ale cheltuielilor și ai face bine să te abții de la extravaganțe până te lămurești. Unele proiecte nu sunt productive, iar asta poate dăuna bugetului tău în moduri neprevăzute. Așa că ar fi bine să-ți petreci o parte din zi punând aceste lucruri la punct. Poate nu e așa grav cum pare, dar măcar să nu fii luat prin surprindere.

Gemeni
Ești cel care are soluții pentru orice fel de problemă. Ești pe val, îți vin numai idei una și una, așa că munca devine distracție și rezolvi cu creativitate orice sarcină. Ba mai faci și munca altora și nu te deranjează, mai ales că primești laude. Ce să mai, ești omul zilei azi! În planul relațiilor sentimentale, ești însă cam distrat.

Rac
Te simți sub presiune, iar prioritățile nu-ți sunt clare. Nu știi de unde să începi, de ce să te apuci mai întâi. Ziua începe cu dileme pe toate planurile. Poate ai contribuit la această stare de lucruri prin pasivitatea ta, când era nevoie să te decizi repede. Sau poate s-au adunat prea multe, pentru că ai lăsat treburi în suspensie.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Leu
Azi ești avantajat de situații favorabile în finalizarea proiectelor tale. Răspunzi prompt când cineva are nevoie de tine, iar asta îți aduce beneficii de imagine importante. Nu că ai fi avut nevoie, dar îți este de mare ajutor în planurile tale viitoare. În relația sentimentală, nu e nevoie să faci vreun efort deosebit ca relația ta să meargă strună.

Fecioară
Ești binedispus. Nici un mărunțiș supărător nu-ți poate schimba starea de spirit ca altădată. Așa că profită și socializează mai mult sau fă-ți prieteni noi. Poți da curs întâlnirilor de afaceri, pentru că dispoziția ta de comunicare e de zile mari. În relațiile cu cei apropiați, ai grijă la cum înțelegi unele semnale.

Balanță
Nu prea ai chef de muncă. Ar fi bine să fii ferm: ori amâni niște sarcini, ori faci ce poți și vezi tu, cum dregi lucrurile dacă apar probleme. Altădată ai fi apelat la colegi, dar azi te-ai da de gol, ceea ce nu vrei. Poate dacă ai lua o pauză să faci ceva ce-ți place pentru o bucată de vreme, s-ar schimba puțin treburile. Vezi care îți sunt opțiunile.

Scorpion
Azi nu ai nicio reținere în a-ți exprima sentimentele față de toate persoanele dragi din viața ta. Ești exuberant și insufli energie la locul de muncă prin puterea ta de a-i motiva pe toți. Imaginația ta nu cunoaște limite cu persoana iubită. Singurul lucru care te împiedică azi să obții rezultate este lipsa ta de răbdare. Ești însă prea simpatic ca cineva să te critice.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Săgetător
Îi impresionezi pe toți cu diplomația ta. Parcă te-ai fi trezit deodată cu talent de mediator și intervii să ajuți cu sfaturi și ca să pui balsam pe răni. Aproape că uiți de tine, toată atenția ta se îndreaptă asupra celorlalți. Dar primești mulțumiri și aprecieri, ceea ce te bucură. De obicei, ceilalți nu prea își dau seama de contribuția ta, iar acum te simți răzbunat din plin.

Capricorn
Nu ești în apele tale. O propunere, o veste sau un proiect nou te pune pe gânduri. Ești serios și răspunzi în doi peri. Și tocmai azi se găsesc unii să te tot întoarcă pe toate părțile. Nu ai ce să faci decât să reziști, măcar până mai apar colegi care să ți se alăture. În orice caz, nu sunt probleme mari, doar că nu te simți în largul tău și ai vrea să fii lăsat în pace.

Vărsător
Azi ești inspirat în aproape tot ceea ce faci. Îți crești nivelul de creativitate până la cer. Așa că e vremea ca unele proiecte în așteptare să se concretizeze. Totul e să găsești echipa potrivită. Premisele sunt bune, așa că nu ai motive să eziți, ascultă-ți instinctul.E o perioadă mai aparte în planul relațiilor sentimentale. Lucrurile nespuse la timp îți dau bătăi de cap.

Pești
E o zi de schimbare a planurilor. Abia ce rânduiseși lucrurile pe o pantă stabilă și iată că ceva neprevăzut te forțează să o iei de la capăt. Asta îți creează disconfort, iar tendința ta e să lași baltă proiectele până nu ai date mai clare. Înțelege că nu poți controla situația de unul singur. Apelând la ceilalți primești și suport, te încarci și cu energie pozitivă.

 

 

 

 

 

Comentarii: