LIFESTYLE

Pique, ce `cadou` îți pregătește Shakira! Cântăreața lovește din nou, se va întâmpla de ziua fostului partener

Și evident, de ziua ei, pentru că Gerard Pique și Shakira sunt născuți amândoi pe 2 februarie. Desigur, la distanță de 1o ani unul de celălalt, motiv pentru cârcotași să o atace pe cântăreață. Care n-a ignorat acest detaliu în piesa cu care l-a pulverizat pe fostul fotbalist.

Totuși, Pique n-a scăpat, deși a bravat imediat după ce melodia Shakirei a spart topurile. Cum a găsit de cuviință să posteze poza cu noua iubită, ca să-și confirme relația în plin scandal cu fosta, artista pregăteşte o nouă răzbunare.

Joi, Pique a postat pe contul său de pe o rețea socialăprima fotografie alături de Clara Chia. Iar replica Shakirei va fi devastatoare. Va lansa o nouă piesa, inspirată din relația ei cu spaniolul.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Pe 2 februarie, ziua de naștere a Shakirei și a lui Pique. Artista a înregistrat în doar două zile o melodie alături de Karol G. Iar pentru producție, Shakira a stat 15 ore în studio.

Lumea spune că în versurile noii piese, artista sud-americană va vorbi despre cum a aflat că este înșelată de Pique. A găsit un borcan cu dulceață de căpșune în frigider, și cum nici Pique, nici copiii nu mâncau așa ceva, și-a dat seama că cineva străin îi intră în casă. A angajat detectivi privați și așa a aflat că Pique are o amantă pe care o aduce acasă!

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: