LIFESTYLE

Bomba bombelor! Pique s-a despărțit de Clara Chia din cauza… Shakirei! Fostul fotbalist n-a putut-o uita pe cântăreață!

Sau cel puțin așa s-a spus în emisiunea Socialite de la Telecinco. Informația a fost preluată și dezvoltată de cotidianul catalan Sport. Care a scris următoarele: la câteva luni de când a făcut publică și și-a asumat relația cu tânăra de 23 de ani, între ex-fotbalistul Gerard Pique și Clara Chia Marti lucrurile s-au schimbat radical.

sursa: hola.com

În sensul în care povestea n-a mai funcționat ca atunci când a fost clandestină. Clara Chia a fost mereu în ochii tuturor ”femeia care i-a furat bărbatul Shakirei”. Iar pentru tânăra studentă presiunea presei, atenția nedorită de care a tot beneficiat, au fost precum picătura chinezească.
Iar de partea cealaltă, discuțiile pe tema custodiei celor doi băieți au fost atât de traumatizante pentru Gerard Pique, încât jucătorul a ajuns să regrete că s-a despărțit în acest fel de mama copiilor săi. Și chiar să-și dea seama că încă n-a uitat-o pe femeia pe care a iubit-o mai bine de un deceniu.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Shakira și Pique s-au întâlnit în urmă cu două săptămâni și după 12 ore de negocieri au reușit să pice la pace și să se înțeleagă. Pique a fost de acord să-i lase pe cei doi băieți să locuiască cu mama lor la Miami.

S-a spus chiar că Pique a și terminat întrevederea fiind consolat chiar de… Shakira, pe al cărei umăr a plâns: „Alături de cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani și mama copiilor săi, a izbucnit în lacrimi. A spus că nu înțelege intrasigența Shakirei, care nu a fost dispusă să cedeze deloc în negocieri, dar că va pune capăt discuțiilor pentru bunăstarea copiilor. Shakira l-a îmbrățișat și consolat câteva minute în șir”, au titrat ziarele iberice. Care avansează acum inclusiv ipoteza unei eventuale împăcări!

 

 

 

 

Comentarii: