LIFESTYLE SANATATE

Celine Dion nu le va mai cânta românilor: și-a anulat concertul de la București! O boală rară o împiedică pe celebra cântăreață să mai urce pe scenă!

sursa: Instagram

A dispărut de mult timp din lumina reflectoarelor. Și și-a tot amânat concertele, ba din cauza pandemiei, ba din alte motive. Acum s-a aflat însă ce era în spatele retragerii discrete a lui Celine Dion, nevoită să-și anuleze concertul programat la București.

”Privighetoarea” din Quebec a primit un diagnostic devastator din partea medicilor: Sindromul Persoanei Înțepenite, ceea ce presupune că în unele momente, mușchii ei paralizează, la propriu. Practic îi este imposibil să mai urce pe scenă sau să mai cânte, în această perioadă. Chiar cântăreața și-a anunțat fanii pe contul ei de Instagram.

CITEȘTE ȘI: Aveți degetele umflate? Iată care pot fi cauzele

„Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să trăiesc cu aceste provocări și să vorbesc despre tot ceea ce se întâmplă în viața mea. Recent, am fost diagnosticată cu un sindrom neurologic foarte rar, care afectează un om la un milion”, a mărturisit Celine Dion.

„Tot ce știu eu să fac este să cânt. Este ceea ce am făcut toată viața mea și ceea ce îmi place cel mai mult să fac”, a mai spus celebra artistă, care a povestit, că aproape că nu mai poate merge și nici nu mai poate cânta.

Sindromul Persoanei Rigide este o tulburare neurologică extrem de rară, cu caracteristicile unei boli autoimune: rigiditate musculară fluctuantă la nivelul trunchiului și membrelor, sensibilitate crescută la stimuli exteriori, precum zgomotul, atingerile sau suferințele cu impact emoțional, care pot declanșa spasme musculare puternice.

 

 

 

 

 

Comentarii: