HOROSCOP

HOROSCOP 10 decembrie 2022

Berbec O persoană pozitivă intră în viaţa voastră sau a făcut-o deja şi v-a adus o mare bucurie. Este momentul să vă relaxaţi, să încetaţi să vă mai gândiţi la trecut şi la lucrurile rele care vi s-au întâmplat. Vă aşteaptă o mică surpriză spre seară şi veţi fi extrem de fericiţi.

Taur
Un prieten apropiat sau chiar o rudă va veni către voi cu o problemă şi nu trebuie decât să ascultaţi. Câteodată, cineva care ştie să asculte poate fi soluţia problemei în sine. Poate veţi reuşi să găsiţi un sfat bun sau poate nu, însă asta nu contează foarte mult.

Gemeni
Aţi putea avea un conflict cu cineva, acasă sau la locul de muncă, însă fără vreun motiv anume. Acel cineva s-ar putea ca pur şi simplu să nu vă placă. Piedicile de acest gen nu au cum să vă afecteze. Nu băgaţi în seamă toate aceste şicane ale oamenilor răi.

Rac
E bine să nu lăsaţi ca acea dispoziție proastă pe care are o partenerul sau o persoană apropiată să vă cuprindă şi pe voi astăzi. Faceţi tot posibilul să nu vă lăsaţi cuprinşi de această stare şi înlăturaţi-o cu simțul umorului și cuvinte potrivite.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Leu
Astăzi este ziua în care astrele spun că nu trebuie să luaţi nicio decizie importantă şi nici să nu semnaţi vreun act oficial care să aibă urmări sau implicaţii pe termen lung. Nu luaţi, aşadar, nicio hotărâre, dacă vreţi ca totul să fie bine. Amânaţi un pic.

Fecioară
Este ziua în care veţi vrea să vedeţi cu ochii voştri ceva ce până acum doar vi s-a spus. Sunteţi pe principiul „Toma necredinciosul”. Totodată, e bine să fiţi prudenţi şi să nu credeţi tot ce vi se spune, pentru că uneori lucrurile sunt nesigure și periculoase.

Balanţă
O persoană încearcă să vă transmită ceva important, însă nu îndrăznește, probabil din cauza timidității sau lipsei de încredere. Depinde de dumneavoastră dacă reușiți să o ajutați să se exprime sincer, pentru că ceea ce vă va spune poate fi foarte important.

Scorpion
O problemă pe care doriți să o rezolvați de foarte mult timp se poate rezolva chiar astăzi. Acest lucru vă va putea aduce liniște sufletească știind că nu mai trebuie să vă confruntați cu această problemă pe viitor.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
O zi în care trebuie să știți că nervii nu aduc niciun beneficiu! Dimpotrivă, dacă reacționați agresiv, imaginea dumneavoastră va fi puternic deteriorată. Încercați să vă controlați atitudinea, în special în prezența oamenilor puternici!

Capricorn
Ajungi la o concluzie importantă care te poate face să-ți schimbi opiniile asupra unui subiect familiar. În orice caz, privește totul cu dragoste și înțelegere chiar dacă îți este greu să admiți asta. Încetul cu încetul îți vei asuma realitatea.

Vărsător
Soarele intră astăzi în semnul tău cu o energie care te face să simți că poți realiza tot ceea ce îți dorești și nimeni nu îți poate spune altfel! Vei acționa calm și cu un ton vital foarte bun. Profitați de ocazie pentru a te distra alături de partener. Ești de o seducție copleșitoare!

 

 

 

 

 

Comentarii: