LIFESTYLE NUTRITIE

Ponturi din timpul dietei de la Carmen Brumă! Când nu trebuie să te urci pe cântar?

medium.com

La 44 de ani, Carmen Brumă arată impecabil. Și este una dintre cele mai cunoscute și apreciate antrenoare de fitness și aerobic, dar și nutriționist.

De aceea pagina de instagram a vedetei este una dintre cele mai urmărite când vine vorba despre diete și sfaturi. Iar Carmen Brumă nu ezită să le ofere ponturi admiratorilor ei.

Unul dintre acestea este când anume nu ar trebui să se urce pe cântar pentru că se știe, factorul motivațional este foarte important. Așadar, Carmen Brumă le sfătuiește pe doamne să nu se cântărească înainte sau în timpul ciclului menstrual întrucât kilogramele, doarece în acea perioadă organismul reține apă.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Ce se întâmplă după o noapte ”grea”, în oraș

De asemenea, nu e indicat să vă urcați pe cântar, chiar dacă abia ați participat la un concurs, maraton sau semimaraton. De ce? Pentru că exact atunci corpul ar trece printr-un proces de refacere musculară și se produce același fenomen, se reține apă.

Am ieșit în oraș cu o seară înainte și am dat iama în bar? Nu e cea mai bună idee să vă cântăriți. Și nici după ce am scăpat în carbohidrați sau în alimente bogate în sare.

 

 

 

 

Comentarii: