HOROSCOP

HOROSCOP 13 martie 2022

Berbec

Nativii Berbec nu au parte de o energie foarte bună astăzi. Sunt orgolioși în ceea ce privesc relațiile cu familia. Au mai mult de câștigat dacă se retrag din conversațiile ce se pot aprinde ușor.

Taur

Taurii sunt deranjați de încăpățânarea prietenilor, pe care o pot critica cu ușurintă. Nu este recomandat să își exprime părerile pentru ca pot fi judecați la rândul lor.

Gemeni

Gemenilor nu le place să depindă de ceilalți. Vor să se bazeze pe forțele proprii și au încredere deplină că vor reuși să-și ducă la bun sfârșit planurile, fără ajutorul cuiva.

CITEȘTE ȘI: Româncele din filmul lui Zelenski, nimeni n-a știut până acum

Rac

Nativii Rac au parte de insensibilitate din partea partenerului de viața. Este bine să analizeze înainte de a lua o decizie și să nu acorde prea multă atenție subiectelor abordate astăzi. Pot fi ușor deplasate și asta din cauza energiei scăzute a nativilor.

Leu

Lipsa cuiva de scrupule îi pune pe Lei pe gânduri. Așteptările sunt prea mari și se pot simți blocați emoțional. Este bine însă că au realizat asta și pot remedia ușor sentimentele apărute.

Fecioară

Anumiți prieteni sunt închiși la propunerile Fecioarelor. Este posibil ca nativii să se muleze pe situație pentru a obține o întâlnire mult dorită.

CITEȘTE ȘI: Drama îndrăgitului actor din ”Vacanța Mare”! Radu Pietreanu și-a vândut casa ca să scape de boală

Balanţă

Nativii Balanță sunt împotriva oricărui conflict în familie și fac eforturi mari pentru a contracara energia aceasta.

Scorpion

Scorpionii nu au parte de o zi bună. Sunt pregătiți să-i judece pe ceilalți în orice subiect abordat. Au planuri bine organizate și nu îi interesează părerea celorlalți.

Săgetător

Adaptabilitatea Săgetătorilor în orice situație întâmpinată astăzi, este de admirat. Sunt binedispuși și nimic nu le schimbă starea, pe tot parcursul zilei.

CITEȘTE ȘI: Daniel Onoriu trăiește un miracol: trezit din comă pentru a doua oară! Ce spune pilotul despre medicul care l-a operat la stomac

Capricorn

Capricornii sunt puși pe treabă astăzi. Chiar dacă e duminică, ei vor sa muncească și își doresc să progreseze la locul de muncă. In a doua parte a zilei este binevenita o ieșire cu prietenii sau cu cei dragi.

Vărsător

Nativii Vărsătorii au parte de o zi bună pe plan relațional. E posibil să afle un secret care să le perturbe puțin liniștea. Vor să sară în ajutor cu sfaturi utile sau chiar cu un împrumut financiar.

Peşti

Iar nativii Pești vor să-i convingă pe cei dragi să-i asculte și au impresia că planurile lor sunt cele mai bune. Atenție la exprimarea opiniilor, uneori puteți fi înțeleși greșit.

Comentarii: