LIFESTYLE

Româncele din filmul lui Zelenski, nimeni n-a știut până acum

Odată cu aducerea în prim-plan a backround-ului președintelui cu aură de erou al Ucrainei, adică Zelenski actorul, au început să iasă la iveală diverse informații.

Cum ar fi aceea că două românce au fost colege de platou cu Volodimir Zelenski într-un film regizat chiar de el și de soția lui, Olena. Cele două sunt solistele gemene ale trupei Indiggo, trupă extrem de în trend în urmă cu ceva ani.

Cel mai probabil, gemenele Modorcea erau pe val chiar atunci, când au primit rolurile în pelicula ”Lyubov v bolshom gorode”, povestea a trei amici ruși care trăiesc o viață tumultoasă în New York.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Viața bate filmul

Fanatik a dezvăluit informația și tot cotidianul respectiv susține și că ideea scenariului i-ar fi apariținut chiar lui Zelenski, iar comedia lansată în anul 2009 s-a bucurat de ceva succes.

„Trei expatriați ruși iubesc viața și seduc femeile din New York până când se întâlnesc cu Sfântul Valentin, care este deghizat. Acesta îi blesteamă să rămână impotenți până când învață ce este dragostea adevărată. Fără dragoste-fără sex”,este descrierea filmului care a fost apreciat în Ucraina și Rusia.

În cazul lui Zelenski, chiar dacă a avut parte de popularitate ca actor, graței căreia a ajuns și în postura de a câștiga alegerile cu zero experiență politică, viața pare să întreagă cinematografia. Iar Zelenski este acum în plin război cu Rusia  o figură de prim rang a politicii internaționale

 

 

 

Comentarii: