MODA

CU CE să porți cu fiecare CULOARE de pantofi

Foto: Pinterest.com

Atunci când ne cumpărăm pantofi, trebuie să ținem cont atât de model, cât și de culoare. De cele mai multe ori, tindem să optăm pentru nuanțe neutre și clasice. Astfel, nici nu este de mirare că avem doar pantofi negri sau nude. Însă nu trebuie să eviți pantofii colorați, deoarece pot fi foarte ușor de asortat și de purtat.

CITEȘTE ȘI: Tipuri de durere DIRECT ASOCIATE cu stările emoționale

Deși este nevoie de puțin mai mult efort atunci când îți alcătuiești ținute cu pantofi colorați, nu înseamnă că este o misiune imposibilă.

Tot ceea ce trebuie să faci este să reții aceste reguli simple:

1. Dacă outfitul tău are o culoare puternică, și pantofii pot avea o nuanță asemănătoare. De exemplu, dacă porți o geantă roșie, pantofii pot fi de un roșu mai închis sau mai deschis.

2. Pantofii negri, bej și gri merg la orice ținută.

3. Nu poți da greș niciodată cu o ținută într-o singură culoare.

CITEȘTE ȘI: GREȘELI comune care îți MĂRESC factura la curent

Iată mai jos și ghidul complet de purtare a pantofilor colorați, care te va ajuta să ai o ținută impecabilă de fiecare dată:

Pantofi aurii

Nu purta pantofi în nuanțe metalice doar la ocazii speciale (petreceri și nunți). Cei cu talpă mai joasă merg de minune cu nuanțe puternice și pot adăuga strălucirea de care ai nevoie pentru a ieși în evidență la o ținută de zi.

CITEȘTE ȘI: Care este CEA MAI BUNĂ ZI pentru SEX? Cercetătorii au găsit răspunsul

Asortează pantofii aurii la o ținută roz bonbon și vei vedea că toată lumea îți va aprecia outfitul.

Foto: Pinterest.com

Pantofi albi

Deși pantofii albi au o reputație destul de proastă, aceștia te pot ajuta să obții o ținută șic. Trebuie doar să le conferi ceva stil purtându-i fără ciorapi și cu nuanțe de bej. Odată realizată această combinație, poți să mai adaugi orice nuanțe dorești.

Foto: Pinterest.com

Pantofi roșii

Cine spune că pantofii roșii și cei verzi nu ar trebui să fie purtați ziua cu siguranță nu a încercat niciodată o ținută cu pantofi roșu scarlet sau verde army.

CITEȘTE ȘI: Adevăratele motive pentru care medicii recomandă ochelarii de soare

În loc să porți acești pantofi cu denim, noi te sfătuim să optezi pentru nuanțe care să tempereze ținuta, așa cum sunt griul și bejul.

Foto: Pinterest.com

Pantofi albaștri

Albastru cu albastru… cine ar fi crezut că poate fi o combinație atât de reușită?

Foto: Pinterest.com

Poți asorta aproape orice cu denim, însă acești pantofi albastru deschis cu blugi creează impresia unui look obținut fără niciun efort. Este modern, fresh și merge de minune chiar și la muncă.

Comentarii: