Așa cum probabil știi deja, quinoa este o sursă importantă de proteine, iar în combinaţie cu legumele şi verdeţurile poţi să obţii o masă rapidă, hrănitoare, dar fără un conţinut caloric ridicat.
În combinaţie cu legume, verdețuri, ouă, carne pe grătar sau pește, quinoa poate să devină un preparat interesant pe care te poţi baza atunci când vrei să slăbeşti.
2 Condimente pentru SCĂDEREA glicemiei
Dacă partenerul tău îți spune ASTA, sigur te ÎNȘALĂ
Prin urmare, ai toate motivele să foloseşti această pseudocereală şi îţi prezentăm astăzi câteva combinaţii inedite pe care sigur le vei îndrăgi. Cum se apropie week-end-ul, poți fierbe o cantitate mai mare de Quinoa și păstra fiartă, într-o caserolă, la frigider pentru a prepara rapid, în cursul săptămânii care urmează, un prânz sau o cină!
O lingură mare de quinoa se poate combina cu boabe de fasole, roşii, spanac crud şi un amestec de ardei/ceapă roşie/ciuperci trase la tigaie. Vei obţine un preparat rapid care nu are multe calorii, dar este foarte săţios.
Ca să-i dai o aromă deosebită, amestecă quinoa fiartă cu pesto şi adaugă câteva boabe de mazăre pentru un plus de proteine. Vei avea rapid o un preparat hrănitor şi delicios, perfect pentru dietă.
Un bol cu quinoa fiartă peste care se pune un ou fiert moale sau poşat, câteva felii de avocado, frunze proaspete de pătrunjel şi lămâie va fi o combinaţie hrănitoare care se face foarte repede.
Alimentele care devin TOXICE dacă le încălzești
Cum identifici MIEREA CONTRAFĂCUTĂ
În plus, ai nutrienţi esenţiali de care corpul are nevoie, fără să aibă un conţinut caloric ridicat.
Cea mai bună PASCĂ cu mascarpone și ricotta
Poţi să combini quinoa cu piept de pui la grătar, boabe de porumb, pastă de avocado şi un mix de ardei/ceapă trase la tigaie. O masă care se prepară rapid şi aduce o mulţime de nutrienţi.
Horoscopul ALTFEL: Află cele mai RELE lucruri despre zodia ta
DOMINĂ-L!! Metode simple prin care să preiei CONTROLUL în dormitor
ULUITOR! De ce medicii ne recomandă să dormim dezbrăcați
Se combină foarte bine cu somonul, spanacul şi boabele de năut. Spanacul sotat cu puţină ceapă şi boabe de năut se combină cu quinoa fiartă şi se foloseşte ca garnitură pentru somon.