SANATATE

ULUITOR! De ce medicii ne recomandă să dormim dezbrăcați

Foto: Facebook.com

Dormitul în pielea goală are beneficii uimitoare pentru sănătate, de la pierderea în greutate, la fertilitate crescută în rândul bărbaților, scrie Daily Mail, care citează un cunoscut medic nutriționist britanic. Potrivit sursei citate, un alt beneficiu al dormitului fără haine este acela că ajută la creșterea intimității în cuplu.

Când dormim îmbrăcați, organismul secretă mai mult cortizol – hormonul stresului, care crește apetitul. Astfel, „dormitul în pielea goală ne-ar putea ajuta să pierdem în greutate, întrucât organismul secretă cortizol în exces atunci când temperatura corpului crește pe durata nopții”, le-a declarat Dr Sarah Brewer, medic nutriționist, jurnaliștilor de la Daily Mail.

Dormitul în pielea goală le ajută pe femei să reducă riscul apariției infecțiilor în zona genitală, întrucât lipsa aerisirii organelor genitale duce la formarea transpirației și dezvoltarea bacteriilor.

O școală din Londra ar putea permite băieților să poarte fustă la uniformă. Care este motivul

Cum poţi cuceri un bărbat: Patru sfaturi nebune pentru a îți îndeplini visul

Le consideri naturale și sănătoase? Iată alimentele MODIFICATE GENETIC pe care le consumăm cel mai des

Fertilitatea masculină este, de asemenea, amplificată atunci când bărbații dorm dezbrăcați. Corpul cald produce o cantitate mai mică de testosteron, al cărei rezultat este scăderea fertilității, dar când dorm goi bărbații păstrează o temperatură a corpului mai scăzută iar riscul de apariție al infertilității scade.

TRUCURI pentru A ÎNCĂRCA telefonul rapid

La ce folosește adâncitura de pe fundul sticlelor de vin?

ȘOCANT! Principalul MOTIV pentru care o femeie părăsește un bărbat. NU, nu este la ce te gândești!

Un alt beneficiu al acestui obicei privește sănătatea vieții de cuplu, întrucât dormitul în pielea goală crește nivelul de intimitate dintre parteneri.

Comentarii: