LIFESTYLE

Prinţesa Charlotte, strănepoata Reginei Marii Britanii, probleme la grădiniţă: Ce poreclă i-au pus colegii

harpersbazaar.com

După ce o sursă apropiată familiei regale britanice a vorbit cu reporterii de la Vanity Fair despre comportamentul pe care Prințesa Charlotte l-a avut la grădiniță, reporterul regal Katie Nicholl a dezvăluit că personalitatea curajoasă și determinată a prințesei i-a adus porecla de „prințesa războinică”.

CITEȘTE ȘI: Şi ei sunt tot ca noi, în timpul liber! Te topeşti când auzi ce poreclă are prinţul William pentru Charlotte

Lottie

Așa cum probabil știi deja, zilele trecute Prințesa Charlotte a început școala, ea urmând cursurile de la școala privată Thomas’s Battersea, unde învață și fratele ei. Potrivit surselor oficiale, la școală ea va fi cunoscută doar ca „Charlotte Cambridge”, însă colegii ei de clasă vor fi cu siguranță tentați să folosească numele cu care o alintă și mama ei – „Lottie”.

Personalitatea puternică a Prințesei în vârstă de 4 ani s-a observat încă din prima zi de școală.

Deși dress-code-ul strict al școlii private impune ca elevii să poarte, printre altele, cardigan și șosete înalte, Prințesa a găsit o modalitate de a-și impune preferințele în materie de accesorii. Încă din prima zi, ea a ales să poarte la ghiozdan un mic accesoriu în formă de unicorn.

CITEȘTE ȘI: De ce Prințul George și Prințesa Charlotte nu-și deschid cadourile de Crăciun

Un prieten al familiei regale a mai spus pentru Vanity Fair că Prințesa era foarte încântată de faptul că începe școala alături de fratele ei, George, și nu are deloc emoții.

Comentarii: