LIFESTYLE

Prințul Harry e la cuțite cu Regina Camilla: Ce ar fi pretins acesta de la soția tatălui său

Prințul Harry e la cuțite cu Regina Camilla: Ce ar fi pretins acesta de la soția tatălui său. O dispută extraordinară între Regina Camilla și Prințul Harry ar fi izbucnit după ce acesta ar fi fost sfătuit să plece la scurt timp după ce l-a văzut pe tatăl său, Regele Charles al III-lea, după ce a aflat diagnosticul de cancer al acestuia.

Prințul Harry e la cuțite cu Regina Camilla

Prințul Harry a făcut o călătorie de 8.500 de kilometri de la locuința sa din Los Angeles, California, până în Clarence House pentru a-l vizita pe Regele Charles al III-lea, care a fost recent confirmat că a fost diagnosticat cu cancer după ce a fost tratat pentru o afecțiune legată de prostata mărită.

Cu toate acestea, vizita sa ar fi luat o turnură urâtă atunci când Regina Camilla i-ar fi ordonat lui Harry să plece după doar 30 de minute și i-ar fi spus „să nu se mai întoarcă niciodată”, potrivit RadarOnline.

„Majestatea Sa a fost furioasă că Harry a zburat de la casa sa luxoasă din California fără să obțină aprobarea palatului – și a venit cu o atitudine”, a declarat un curtean bine plasat pentru National Enquirer.

CITEȘTE ȘI: Prințul Harry dă emoții Casei Regale britanice: Interviul acordat unei emsiuni importante din America

Se susține că Ducele de Sussex ar fi făcut-o pe Majestatea Sa să aștepte „ore întregi” și i-ar fi cerut Reginei Camillei să părăsească încăperea în timp ce vorbeau. Acest lucru nu a picat bine pentru mama sa vitregă, care s-a căsătorit cu Charles în 2005.

„Mi s-a spus că Camilla a fost indignată”, a continuat angajatul Palatului Buckingham. „A avut multă răbdare cu Harry ani de zile și abia aștepta să i-o spună direct. Camilla a acceptat mult până acum, dar folosirea cancerului soțului ei ca o cascadorie de PR a ‘fiului iubitor’ a fost ultima picătură. După reuniunea tată-fiu, am auzit că i-a spus lui Harry că este o rușine pentru tatăl său, pentru familie și pentru monarhie – și nu a lăsat nicio îndoială că nu este dorit înapoi!

Conflictul dintre Regina Camilla și cel mai tânăr fiu vitreg al ei datează de mult timp, Prințul Harry insistând, se pare, că ea ar fi destrămat căsnicia părinților săi înainte de moartea mamei sale, Prințesa Diana. De asemenea, se presupune că ar fi catalogat-o pe soția regelui drept „periculoasă”, „rea” și „ticăloasă”.

Se spune că dușmănia de familie este atât de profundă încât sursele susțin că Regina Camilla și Prințul William ar putea face demersuri pentru a-i exclude pe Prințul Harry și pe soția sa, Meghan Markle, de la moștenirea unei părți din averea regală de 2 miliarde de dolari.

„Ei vor ca Harry să fie deposedat de titlurile sale, tăiat din linia de succesiune și tăiat din testamentul de 2 miliarde de dolari al monarhului”, a adăugat curtezanul. „Harry este deja un paria al palatului. Ei vor să oficializeze acest lucru”.

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer

Familia regală a anunțat recent diagnosticul șocant al regelui, precizând că este vorba de o problemă diferită de cea pentru care a fost operat recent. Totodată, Regele Charles al III-lea rămâne pozitiv în privința stării sale de sănătate.

CITEȘTE ȘI: Regele Charles al III-lea: Ce s-a întâmplat în minutele de dinainte ca diagnosticul de cancer să fie făcut public

„În timpul procedurii recente pentru adenomul de prostată, o problemă separată a fost descoperită. Investigații ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început, de astăzi, un program de tratament regulat, perioadă în care a fost sfătuit de medici să amâne toate îndatoririle publice. În această perioadă Majestatea Sa va continua să-și îndeplinească prerogativele oficiale. Regele este recunoscător echipei medicale pentru intervenția rapidă, posibilă datorită procedurii recente la spital. Regele rămâne pe deplin pozitiv cu privire la tratamentul său și abia așteaptă să revină pe deplin la îndatoririle sale publice cât mai repede cu putință. Majestatea Sa a ales să împărtășească informațiile despre diagnosticul său pentru a preîntâmpina speculațiile și în speranța că poate să ajute la înțelegerea publică pentru toți cei din toată lumea care suferă de cancer”, a transmis, într-un comunicat, Palatul Buckingham.

Comentarii: