LIFESTYLE

Prințul Harry și Meghan Markle din nou în centrul atenției: Speculațiile stârnite de prezența unei foste actrițe care apare mai mult alături de Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle din nou în centrul atenției: Speculațiile stârnite de prezența unei foste actrițe care apare mai mult alături de Prințul Harry. Cunoscută pentru rolul ei ca stripteuză în „Hollyoaks Later”, dar și pentru diferite apariții sumare, Beth Herlihy a fost manager de evenimente pentru cuplul format din Harry și Meghan și a lucrat anterior la Fundația Regală.

Beth Herlihy și Prințul Harry, în prim-plan la Jocurile Invictus

O apariție surprinzătoare la Jocurile Invictus din Dusseldorf. În timp ce Meghan Markle, fosta actriță și soția Prințului Harry, a fost în centrul atenției cu discursul său emoționant, o altă fostă vedetă de televiziune a atras atenția.

Beth Herlihy, cunoscută publicului pentru rolul ei ca stripteuza Honey în „Hollyoaks Later” și pentru sesiunile foto în costume provocatoare, a fost văzută alături de Prințul Harry. Beth a ales o ținută elegantă, o cămașă roz mătăsoasă, pentru ocazia specială, scrie Dailymail.co.uk, unde puteți viziona și imaginile cu Harry și Beth.

CITEȘTE ȘI: Serena Williams nu a uitat înfrângerea din partea Simonei Halep de la Wimbledon: Cum a taxat-o la aflarea verdictului primit de sportiva noastră

Sub numele de scenă Bethan Coundley, ea a apărut în telenovela picantă realizată de Channel 4 și a participat la diverse ședințe foto de modeling, inclusiv unul în 2012, unde a pozat într-un body din PVC.

Cu toate astea, Beth Herlihy a decis să își lase cariera de actriță în 2016. A fost angajată ca manager de evenimente la Fundația Regală, instituția caritabilă a Ducelui și Ducesei de Cambridge și a soților Sussex.

Când cuplul Sussex a ales să se desprindă de fundație în 2018, Beth a rămas alături de ei. A existat o oarecare incertitudine cu privire la rolul ei în urma mutării cuplului în America de Nord. Totuși, s-a speculat că Beth ar fi avut un rol activ în organizarea întâlnirilor Ducesei în Vancouver în 2020, inclusiv vizitele la adăposturi pentru femei. Apariția sa la Jocurile Invictus sugerează că Beth rămâne o figură importantă în cercul de încredere al cuplului Sussex.

Detaliile legate de Jocurile Invictus sunt impresionante. Meghan a captivat audiența cu un discurs în fața a 1600 de concurenți, prieteni și membri ai familiei, în cadrul unei petreceri fastuoase ce a avut loc la un hotel din Dusseldorf. În ciuda prezenței lui, Prințul Harry a ales să stea în spate, lăsând reflectoarele pe soția sa.

Într-un detaliu adițional, la ultima lor apariție publică, soții Sussex au fost văzuți la un concert Beyonce în California, pe 1 septembrie. Meghan, în discursul ei, și-a cerut scuze pentru întârziere, menționând că a petrecut timp cu copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, înainte de a pleca spre Dusseldorf.

CITEȘTE ȘI: Bianca Drăgușanu șochează din nou: ”Un bărbat sărac e un bărbat prost”

Comentarii: