LIFESTYLE

Prințul William și soția sa, Kate sunt cunoscuți sub alte nume în afara Marii Britanii: Cine a îndrăznit să îi strige altfel fără să pățească nimic

Prințul William și soția sa, Kate sunt cunoscuți sub alte nume în afara Marii Britanii: Cine a îndrăznit să îi strige altfel fără să pățească nimic. Regii Spaniei, Letizia și Felipe au avut parte de o primire călduroasă în 2019 la Windsor, când au participat pe 17 iunie la Ceremonia Zilei Jartierei, ocazie cu care Kate Middleton și Prințul William, pe atunci Duci de Cambridge, i-au plimbat cu șareta.

Prințul William și soția sa, Kate sunt cunoscuți sub alte nume în afara Marii Britanii

Un lucru foarte inedit este că în Spania, numele membrilor familiei regale britanice se schimbă. Acest lucru nu se întâmplă și invers. Regele Felipe așa este numit și în Marea Britanie, nu devine Regele Phillip.

Exact pe dos se întâmplă în regatul iberic, în ceea ce privește numele membrilor regali britanici. Iată cum îi numesc Regina Letizia și Regele Felipe pe bunii lor prieteni din Regatul Unit. Este foarte interesant și de-a dreptul hilar, potrivit publicației HELLO!, care a făcut dezvăluirile.

CITEȘTE ȘI: Plăcerea nevinovată a Prințesei Kate: Desertul pe care îl alege soția Prințului William când ia masa în oraș

Deși Kate Middleton este cunoscută pe scară largă drept Prințesa Kate, titlul ei oficial este Catherine, Prințesa de Wales, dar asta până când călătorește în Spania. Deși în engleză numele membrilor familiei regale spaniole nu sunt traduse (regele Felipe nu devine regele Filip), atunci când se vorbește despre el în spaniolă, ei bine Prințesa Kate devine „Catalina”.

Prințul William devine „Prințul Guillermo” și același lucru este valabil și pentru cei trei copii ai lor. Prințul George se traduce prin „Jorge”, în timp ce Prințesa Charlotte și Prințul Louis devin „Carlota” și, respectiv, „Luis”. Cât de interesant!

Regele Charles

Același lucru este valabil și pentru Maiestatea Sa Regele Charles. Dacă în engleză, regele are un titlu oficial pompos – „Charles al III-lea, prin grația lui Dumnezeu, al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord și al celorlalte tărâmuri și teritorii ale sale, șef al Commonwealth-ului, apărător al Credinței”, în spaniolă i se spune concis El Rey Carlos III.

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton ar suferi de această afecțiune: Motivul pentru care prințesa s-a operat în secret

În regatul spaniol, prințul Harry devine Prințul Enrique, în timp ce regretata sa bunică, fosta regină britanică era cunoscută drept ”Regina Isabel a II-a.”

Comentarii: