SANATATE

Disfuncțiile erectile, o problemă majoră pentru români. Alimentele care cresc potența

Sleeping

Estimările doctorilor în privinţa vieţii sexuale a românilor nu sunt deloc favorabile: în jur de 1,3 milioane de bărbaţi români suferă de disfuncţii erectile (DE), însa doar 1% dintre ei se prezintă la medic ca să ceară un tratament.

Specialiştii afirmă că 80% dintre cazurile de DE sunt cauzate de anumite boli, precum diabetul (din doi diabetici, unul are disfuncţie erectilă), hipertensiunea arterială, bolile de ficat sau rinichi etc. Factorii psihologici sunt răspunzători pentru 20% dintre cazurile de DE (stresul, anxietatea, depresia), potrivit Doctorului Zilei.

CITEȘTE ȘI: Problemele JENANTE de sănătate cu care se confruntă bărbații

Lucrurile pe care femeile le consideră ATRĂGĂTOARE la un bărbat. În unanimitate!

Deşi se găsesc multe tratamente şi pastile care pot trata disfuncţiile erectile, există însă şi alternative naturale şi ieftine. Potrivit unui studiu publicat în International Journal of Impotence Research există alimente-minune care pot preveni şi pot ajuta în tratarea disfuncţiilor erectile.

Este vorba despre nuci, care sunt bogate în proteine, fibre şi grăsimi sănătoase şi au un rol protectiv şi împotriva afecţiunilor cardiovasculare.

CITEȘTE ȘI: Detaliile feminine care au IMPACT semnificativ asupra unui bărbat

Sfaturi de neocolit pentru toţi bărbaţii: Ce trebuie să facă dacă vor să aibă succes

Conform oamenilor de ştiinţă, persoanele care consumă nuci de 5 ori pe săptămână îşi reduc la jumătate riscul bolilor de inimă. În plus, nucile ajută şi la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine din ţesutul penian, crescând potenţa.

Comentarii: