LIFESTYLE

Prodanca, disperată după atenție! A urcat pe Instagram o poză aproape indecentă

Iar dacă în poza nu e chiar dezbrăcată de tot, dar suficient cât să atragă priviri și comentarii, cu siguranță din postura ei de femeie care se bate cu pumnul în piept că este familistă, o asemenea imaginea n-ar avea ce să caute într-un spațiu public.

Doar că Anamaria Prodan pare să-și fi pierdut complet busola în ultima vreme. Mai ales de când actualul antrenor al Craiovei și încă soțul ei în acte, Laurențiu Reghecampf, a anunțat public că divorțează.

Prodanca dă interviuri în care aparent neagă varianta că ar ști că Reghe divorțează și că ar avea amante, dar printre rânduri, transmite mesaje, unele reprezentând adevărat șantaj emoțional.

De altfel, dacă-n război și dragoste totul este permis, impresara le-a permis, dacă nu cumva chiar ea le-ar fi aranjat, inclusiv copiilor ei să intervină public în chestiune. Ceea ce l-ar fi iritat și mai tare pe Laurențiu, l-ar fi îndârjit să meargă până la capăt cu demersul

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Reghe cu amanta la Craiova?

Ultimele bârfe aduse în prim plan prin tabloide ar fi cum că Reghecampf și-ar fi luat cu el actuala parteneră, pe Corina, la noua sa echipă. Și că ar locui deja împreună la Craiova.

„Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați.

Eu nu mai vreau să stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor. Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!

Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele.”, a spus Prodanca la sport.ro.

 

 

 

Comentarii: