LIFESTYLE

Prodanca o dă la întors: ”Nu divorțăm, Reghe a glumit!”

sursa: viva.ro

Evident că știrea cum că Laurențiu Reghecampf bagă divorț de Anamaria Prodan a explodat Internetul. Toată lumea a preluat informația inițială cum că Reghe însuși recunoaște că se desparte de soția lui.

Spynews a aruncat pe piață varianta cum că cei doi soți s-ar fi separat deja, Reghe mutându-se din vila de la Snagov.

Iar Fanatik a venit cu declarația lui Reghecampf, care a picat ca o bombă în show-bizz-ul românesc. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut.

Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus antrenorul.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

La scurt însă, Anamaria Prodan a venit cu o altă variantă. Și anume că nu se pune problema unui divorț între ea și bărbatul cu care abia ce și-a reînnoit jurămintele în biserică, după 15 ani de la nuntă.

”Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea.

Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a spus Anamaria Prodan, pentru PlaySport.ro.

 

 

Comentarii: