LIFESTYLE

Șocul anului în lumea mondenă: Reghecampf a anunțat divorțul de Anamaria Prodan!

Deși s-a vorbit despre faptul că ar avea vieți separate de mai multă vreme, că ambii ar fi călcat strâmb și sunt zvonuri de divorț, întotdeauna Anamaria Prodan a avut grijă să demonteze toate ipotezele.

Au pozat în cuplul perfect, ba chiar au intrat pe 1 iunie din nou în biserică, la 15 ani de la nuntă, ca să-și jure în fața lui Dumnezeu că vor fi împreună până la sfârșit.

Iar sfârșitul a venit la nu mai puțin de două săptămâni. Sau cel puțin așa susțin tabloidele. Că Laurențiu Reghecampf ar fi introdus acțiunea de divorț, că s-ar fi mutat din vila lor de la Snagov într-un apartament și nici măcar nu și-ar mai vorbi cu soția lui.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Scandalul cu Becali le-ar fi pus capac

Au existat mereu subiecte de bârfă și controverse. Ba că Prodanca l-ar fi bătut atunci pe Alexa fiindcă între ei ar fi fost o legătură amoroasă și pumnul a fost din gelozie, ba că Reghe ar avea o altă femeie căreia i-ar fi deschis un beauty salon în Capitală.

Cum spuneam, toate au fost negate vehement. Însă pe Reghe l-ar fi deranjat toate scandalurile în care ar fi fost băgat fără voia lui de impresarul-soție. Picătura care ar fi umplut paharul ar fi fost cearta nevestei cu Gigi Becali, pe marginea transferului lui Man la Parma.

De data aceasta nu mai este doar un zvon de divorț. Laurențiu Reghecampf a confirmat informația pentru Fanatik. „Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus antrenorul.

 

 

Comentarii: