LIFESTYLE

Provocări inedite pentru stângacele de la CSM București!

Carmen Martin si Andrea Klikovac au fost nevoite să nimerească bara porții, să se dea cu ruj, să mănânce o prăjitură și să facă o parcare laterală folosindu-se doar de mâna dreaptă. Două dintre handbalistele de la CSM București au sărbătorit Ziua Internațională a Stângacilor dorind să demonstreze că au abilități și cu mâna dreaptă.

Astfel, extrema Carmen Martin și interul Andrea Klikovac – stângace amândouă – s-au confruntat în cinci probe! Prima provocare a fost legată de handbal, iar fetele au aruncat la poartă de la 9 metri cu țintă precisă: bara! În a doua parte a probei, „tigroaicele” au aruncat din poartă-n poartă! Duelul handbalistic s-a încheiat la egalitate.

Mai departe, Carmen și Andrea au avut de mâncat o prăjitură, contratimp, ținând furculița doar cu dreapta! Câștigătoare a fost Klikovac.

CITEȘTE ȘI: INVENȚIA uimitoare a unei românce: un material care poate obţine electricitate din corpul uman

Cine a câștigat experiență, cine, concursul

La proba de make-up s-a impus Carmen Martin, extrema fiind mai rapidă în a se da cu ruj. Fetele nu au ratat momentul și au făcut un selfie, pentru ca fanii să vadă rezultatele.

Ultima probă a fost una de îndemânare la volan, iar sportivele au reușit să parcheze exemplar! Per total, Andrea s-a impus, dar buna dispoziție și voioșia a fost de ambele părți.

” A fost destul de greu să aruncăm de la o poartă la cealaltă. Nici partea cu machiajul nu a fost ușoară, mai ales dacă nu obișnuiești să faci așa ceva”, a mărturisit Carmen Martin.

” Pentru mine nu a fost deloc dificil să mănânc prăjitura, niciodată nu am probleme cu prăjiturile…mai greu a fost să nimeresc bara”, a povestit și Andrea Klikovac.

 

 

 

 

Comentarii: