LIFESTYLE

Iulia Albu, dată afară din grupul mamelor de pe whats app! Ce motiv au avut

Iulia Albu este o apariție excentrică. Însă nu acesta ar fi motivul pentru care nu s-a făcut plăcută de mamele colegelor de clasă ale Mikaelei, fiica ei și a lui Mihai Albu. În stilu-i caracteristic, vedeta spune că nici măcar nu o deranjează că a fost exclusă din grupul de whats app al mamelor, pentru că oricum subiectele discutate nu erau pe gustul ei.

„M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât”, a povestit Iulia Albu în revista VIVA!.

CITEȘTE ȘI: Avertisment către părinţi: La ce vârstă pot avea copiii smartphone şi conturi pe Facebook, Twitter sau Instagram

Întârzie la ședințele cu părinții

Și deși are mereu de comentat la aproape orice, Iulia mărturisește că nici ea nu e chiar o mamă-model.
„În general, nu apar la timp, pentru că, asta este, am un obicei în a întârzia la ședințele cu părinții și am avut întotdeauna, dar când apar, lucrurile sunt foarte simple. De obicei, am discuții cu profesorii. Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui.

Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob, modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior.”, mai povestește vedeta, care are planuri pentru educația Mikaelei.

”Poate să facă o facultate în străinătate, dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară. Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că în România nu mai este așa cum era înainte sau, dacă ar vrea să facă studii în domeniul bancar, tot în străinătate aș îndruma-o. (..)

Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, explică fashion-editorul de la Pro TV.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: