REVIEW

Psihiatrii au stabilit: Care sunt caracteristicile pe baza cărora recunoști un pedofil

Pedofilia este o tulburare psihiatrică potrivit căreia un adult sau un adolescent este atras sexual de copii mici. Potrivit Thoughtco.com, pedofilul poate fi orice om: tânăr sau bătrân, bogat sau sărac, educat sau needucat, de orice rasă, cu servici sau fără. Cu toate acestea, pedofilii prezintă, de cele mai multe ori, câteva caracteristici comune. Acestea totuși sunt doar niște indicatori și nu ar trebui să presupunem că oricine are aceste caracteristici este pedofil.

Cunoscând aceste caracteristici și observând un anumit comportament, putem să tragem niște semne de alarmă atunci când ceva ni se pare suspect.

Caracteristicile unui pedofil

În majoritatea cazurilor, pedofilul e cineva pe care copilul îl cunoaște fie de la școală, fie prin intermediul altor circumstanțe. Poate fi un vecin, un antrenor, o bonă sau un cleric. Deasemenea, poate fi un membru al familiei: mama, tatăl, bunica, bunicul, mătușa, unchiul, verișorul, părintele vitreg.

CITEȘTE ȘI: Cercetătorii au stabilit: Care este băutura preferată a psihopaților

Efectul pervers al cafelei: Ce se întâmplă în organismul tău după ce bei cafea

Alte caracteristici:

– De cele mai multe ori pedofilul este bărbat și are peste 30 de ani.
– Nu este într-o relație stabilă cu cineva de sex opus.
– Are puțini prieteni de vârsta lui.
– Dacă e căsătorit, relația e bazată mai mult pe sentimente de prietenie și lipsită de relații sexuale la începuturile ei.
– Are perioade de timp fără serviciu, lucru ce poate indica concedierea din motive îndoielnice sau din cauză că a stat la închisoare.
– De cele mai multe ori, se poartă cu copiii ca și când ar fi adulți.

Pedofililor le plac activitățile specifice copiilor

De multe ori, ei sunt fascinați de copii și activitățile specifice copiilor, preferându-le în detrimentul celor specifice adulților.
Limbajul folosit de aceștia când se referă la copii conține, de cele mai multe ori, termeni ca: inocent, ceresc, divin, pur. Este un limbaj un pic nepotrivit și exagerat.
Pasiunile lor sunt copilărești, cum ar fi de exemplu colecționarea unor jucării populare foarte scumpe, construirea de avioane sau mașini.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Alimentele indicate bărbaților de PESTE 50 de ani

Pedofilii preferă copiii mai aproape de vârsta pubertății

Pedofilii urmăresc copiii dintr-o anumită categorie de vârstă. Unii preferă copiii mai mici, alții preferă pe unii mai mari.
Pedofilul are o cameră special decorată ca pentru un copil cu scopul de a ademeni, a seduce un copil cu o anume vârstă și de un anume sex.
Mulți pedofili preferă, de cele mai multe ori, copii care sunt mai aproape de vârsta pubertății pentru că nu au avut experiențe sexuale dar sunt curioși să afle despre relația sexuală.

Pedofilii au locul de muncă în preajma copiilor

Locul de muncă al unui pedofil, de cele mai multe ori, va fi unul care presupune a avea un contact zilnic cu copiii. Dacă nu are un astfel de loc de muncă, atunci se va oferi ca voluntar, cum ar fi ca antrenor, să dea meditații sau căutând acea oportunitate care îi oferă posibilitatea de a petrece timp cu un copil fără a fi supravegheat.
Pedofilul caută acei copii care fie sunt timizi, cu anumite handicapuri, retrași sau cei care provin din familii cu probleme. Îi copleșește cu atenții, cadouri, promițându-le că îi va duce la grădina zoologică, concerte, plajă sau locuri asemănătoare.

Pedofilii sunt maeștrii ai manipulării, căutând înainte de toate să se împrietenească cu acei copii cu probleme, ajutându-i să aibă o părere mai bună despre ei înșiși. ”Ești special” sau ”ești matur” este ceea ce ar putea să-i spună copilului, apelând în felul acesta la nevoia copilului de a fi ascultat și înțeles. După care va apela la activități cu conținut sexual cum ar fi vizionarea unui film pentru adulți sau a unor poze de acest gen. Le va oferi băuturi alcoolice sau droguri pentru a nu se putea împotrivi anumitor activități sau pentru a nu ține minte ce s-a întâmplat.

Comentarii: