LIFESTYLE

Regula ciudată la Curtea Regală a Marii Britanii: Bona prinţului moştenitor nu rosteşte niciodată un cuvânt

glamour.com

Maria Borrallo, bona Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis nu rostește niciodată acest cuvânt neașteptat în preajma lor.

Bona Prințului George, a Prințesei Charlotte și a Prințului Louis, Maria Borrallo, este expertă în tehnici de autoapărare și absolventă a Nordland Agency și Norland College din Bath, Anglia, care antrenează experți în creșterea copiilor.

CITEȘTE ȘI: De ce micul prințul George este DESCURAJAT să aibă un prieten foarte bun la școală

Potrivit The Birmingham Mail, bona regală are o serie de reguli stricte pe care le respectă, inclusiv nerostirea unui cuvânt, care, spre surprinderea tuturor, nu este un cuvânt urât. Borrallo s-a născut în Madrid și a absolvit Colegiul Norland, înființat în 1892.

Scriitoarea Louise Heren spune că femeile din Norland au învățat că nu trebuie să rostească un cuvânt în preajma celorlalți, și anume „copii” (kids). „Cuvântul „copil” este interzis. Este un semn de respect pentru copii ca indivizi.” Astfel, femeile care au studiat aici au fost învățate să trateze copiii drept persoane individuale. Copiii clienților sunt cunoscuți după nume, fiind tratați ca individuali, și nu grup colectiv.

CITEȘTE ȘI: Kate Middleton, soţia prinţului William, pusă în încurcătură: Totul a pornit de la meniul Reginei Marii Britanii

Maria consideră că ora 19:00 este cea mai potrivită pentru somn, iar aceasta are grijă ca regula să fie întotdeauna respectată de cei mici. Indiferent de condițiile meteorologice, cei trei frați trebuie să iasă câteva ore la aer curat. Bona încurajează activitățile în natură, iar timpul petrecut cu jocuri video sau TV, este lăsat la latitudinea părinților.

Comentarii: