LIFESTYLE

S-a rupt lanțul de iubire! Prodanca, jignită de Gigi Becali, ce a spus finanțatorul Stelei

Ca să răzbească și să se impună într-o lume a bărbaților, Anamaria Prodan s-a luptat multă vreme cu prejudecățile și se poate declara mulțumită. A devenit prima femeie agent de fotbaliști, a vândut, a negociat și a făcut bani mulți din transferuri.

Și se părea chiar că a reușit imposibilul, ea lucrând multă vreme direct cu Gigi Becali în ultimii ani. Însă transferul lui Dennis Man la Parma, recent finalizat, a coincis cu un mega-scandal, de îndată ce în mega-afacerea anului s-a implicat vărul lui Gigi, Giovani, cel cu care Anamaria Prodan a avut multe ”meciuri” la activ.

Nu este deloc o surpriză că în disputa dintre impresari, Gigi i-a ținut partea vărului său. Despre care spune este cel care a realizat în întregime transferul golgheterului Ligii 1, uitând practic faptul că n-ar trebui să spună public că Giovani face ceea ce legea îi interzice. Dar asta e altă poveste. Cert e că Becali a anunțat că a greșit atunci când a colaborat cu Anamaria Prodan pentru simplu fapt că e…femeie.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Un om mic!”

Imediat ce a izbucnit scandalul, iar Becali a făcut circ la tv, la adresa ei, Prodanca n-a mai rezistat. A lăsat deoparte tot respectul pe care l-a avut față de Gigi Becali pe care l-a considerat prieten și a răbufnit.

„Ceea ce a făcut și cum a reacționat arată că este foarte mic. Nu o să mai existe nici din partea mea vreodată un transfer. Am lucrat alături de omul ăsta și l-am ajutat incredibil și pe vremea când era la pușcărie.

Atunci eu și soțul meu am tras ca de acest club să nu se aleagă praful. Am adus jucători și nu am cerut vreodată un comision, m-a rugat să nu iau comision când aduc jucătorii. Nu am făcut-o, nu am vrut să simtă că cineva îi ia banii.

Eu pentru Gigi Becali am fost atât de dreaptă și de corectă încât sunt foarte mândră de ceea ce am făcut. Nu a mișcat nimeni vreun deget la transferul cu Parma. Am tăcut din gură din bun simț și am înțeles că a vrut să își bage vărul, pe Giovanni, în acest transfer, doar de disperare.

Amândoi disperați, nu cumva Anamaria Prodan să își atribuie acest transfer și lumea să vorbească de ea. Voi nu vedeți că este un nonsens la tot ceea ce spune?”, a spus Anamaria Prodan la ProX.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Becali, derapaj în direct

Ce a înfuriat-o pe Ana? Gigi Becali se lansase mai devreme într-un atac la adresa ei. ”Nu o să mai vorbesc niciodată în viața mea cu Anamaria. O lăsăm în pace. Eu nu discut cu femei, afaceri nu fac dacă ești femeie. «Du-te, bă femeie, nu fac cu tine afaceri». Nu discut cu ele. Așa fac eu, treaba mea.

Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghe, pentru că e nevasta omului cu care am lucrat. Altfel călca la mine vreodată? Nu mai vreau să vorbesc despre ea. Eu stau de vorbă cu prinții și cu regii, cu reginele nu.

Pentru mine nu doar că nu există Ana, nu există vreo femeie. Îți dau cuvântul meu de onoare, nu va mai exista niciodată în viața mea să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf. Niciodată în viața mea. Dacă o văd îi dau bună ziua, salut», dar să mai discut cu ea? Niciodată în viața vieților mele.

Nu sunt obligat să vorbesc cu femei. Problema a fost că atunci când mi-a trimis ea ofertă de 10 milioane eu vorbisem înainte cu o oră cu patronul, care îmi oferise 13 +2 milioane. Și ea făcea ofertă de 10 milioane de euro în 4 ani? Îți dai seama că eu rândeam.

Nu vreau să o minimalizez, nu mă interesează despre ea. Eu am greșit. Eu nu lucrez cu femei, am greșit că e nevasta lui Reghe. Ce-mi trebuia mie să am o relație cu femeie, discuții? Pentru femeie nu există meserie de agent”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: