LIFESTYLE

S-a spus că ar fi tocmit interlopi să-i bată rivala! Reacția Prodancăi a venit imediat, pe Instagram

După ce Laurențiu Reghecampf a recunoscut presei că divorțează de Anamaria Prodan, subiectul ține prima pagină în fiecare zi. Și asta pentru că ies la iveală detalii șocante.

Mai întâi a fost povestea cu apelurile la 112: Reghe – că Prodanca vrea să plece cu mașină și a amenințat că-și face rău -, Anamaria, – că bărbatul ei a sechestrat-o.

O altă bombă a explodat după doar câteva zile: Cancan susține că impresara ar fi încercat să tocmească bătăuși din lumea interlopă ca să-și intimideze rivala, pe presupusa amantă a lui Reghe. Și după ce că a fost refuzată, ar fi fost și dată-n primire la poliție. Iar Prodanca a reacționat.

„Domnilor jurnaliști, mă distrez rău cu articolele voastre. Păi la cum mă cunoașteti, eu am nevoie sa arvunesc interlopi? Doamne, Dumnezeule, păi dacă mă supăr așa puțin vă iau in spate și vă arunc ca pe bebeluși în aer, dar uit să vă prind. Glumesc, normal.

1. REGHECAMPF E PREA MARE PENTRU VOI TOȚI. AMANTE? REGHE? PĂI, MĂI, PRIETENI! TOCMAI CE EXPLICAM CĂ REGHECAMPF ȘI PRODAN AU MUNCIT ENORM SĂ AJUNGĂ UNDE SUNT AZI! E FIRESC SĂ NU ÎNȚEGEȚI!

CÂND AJUNGI ATÂT DE SUS, NU AI VOIE SĂ GREȘEȘTI! DACĂ AI GREȘIT, TE-AI DISTRUS. IAR REGHECAMPF NU E PURTĂTOR ILEGAL DE CREIER. Amantă? Pentru ce? Să ne facă curățenie prin baie?

Măi, măi! În familia mea sunt reguli creștine în primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie plătește!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: DE CE ”Femeia-vampir”a Transilvaniei a scăpat de EȘAFOD. Relatarea neașteptată a istoricilor

”Sunt bătute de soartă!”

Bineînțeles că mesajul acela nu a fost tot. Anamaria a continuat. „Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele, nimic.

Sunt mici, fără ouă, fără personalitate, fără coloană vertebrală, fără putere. Sunt gâște! Întâi fă-ți nevasta să se simtă bine, ca ea îți spune adevărul, dacă poți sau nu. Dacă ești bun sau nu.

Amanta, ca să îți ia cașcavalul, și dacă ești obez îți zice ca ești tras prin inel. Deci concluzia este că cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proastă care nu au încredere în ei și caută confirmări și reconfirmări.

Numai ca-s așa de retarzi că termină distruși de astfel de arătări, își pierd copiii, familia, respectul în fața tuturor…și când se termina bănuțul, sărăcia le dă un mare bocanc în funduleț.

Și rămân în șanț. O familie ca a mea cu principii nici nu poate viziona un așa tablou în casa noastră. Iar eu să bat amante??? Pai sunt bătute de soartă.”, a mai zis impresara.

 

 

 

 

Comentarii: