HOROSCOP

HOROSCOP 23 iunie 2021

Berbec Ai o zi foarte agitată la serviciu, aglomerată, cu multe proiecte care vă necesită atenția. Trebuie să ai grijă la relația cu persoanele din străinătate. Este recomandat să te relaxezi față de o activitate pe care o faci, care a ajuns într-un punct mort sau ești presat de situații și nu mai găsești soluție sau scăpare la predarea lucrării, spun astrele.

Taur
Nu prea știi ce să faci azi, în zona relațiilor. Avem o mare încărcătură emoțională și nu prea de pricepi să gestionezi cum ar trebui, iar de aici apare și multă confuzie. Tu încerci să găsești soluții. Dar cel mai mai bine este să le lași așa, nu mai forța nimic. Lasă lucrurile să se rezolve de la sine.

Gemeni
Nu este cea mai potrivită zi pentru afaceri. Este un moment în care ți se cere să fii foarte organizat și să te limitezi strict la agenda zilei. Dar nu prea îți reușește acest lucru. Totuși, se întâmplă și altele: primești vești bune din străinătate sau vești bune legate de un proiect la care lucrezi.

Rac
S-ar putea să duci lipsa banilor. Ai ceva stres la locul de muncă, care poate degenera într-un proces sau într-o ceartă foarte serioasă. Soluția este să nu te apuci să cheltuiești din impulsivitate, chiar nu este momentul. Și nu în ultimul rând, ar fi indicat să înveți să fii diplomat la locul de muncă.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Leu
Te bucuri de multă intuiție, care te ajută la locul de muncă, atrăgând succesul de partea ta. Vestea interesantă a zilei este că se și întâmplă ceva concret, ești propulsat într-un alt proiect. Ba chiar vin oferte de unde nici nu te aștepți. Cineva îți propune o colaborare. Ești foarte interesat de ea.

Fecioară
Ești bine susținut din două direcții: zona parteneriatelor și a iubirii. Găsești cuvintele potrivite, pentru a consolida relația amoroasă în care ești implicat. Dacă încă ești în căutare sau tocmai ce te-ai îndrăgostit, ai toate șansele să reușești ca să pătrunzi în inima persoanei pe care o dorești.

Balanță
Înveți o lecție dificilă, aceea că nu îi poți controla pe toți. Este o zi marcată de confuzie, de încurcături, de stres, iar soluția este în primul rând să te relaxezi. Cu cât apeși pedala de accelerație, sperând să găsești o rezolvare, nu vei face decât să agravezi un conflict sau să pui mai mult gaz pe foc.

Scorpion
Te confrunți cu o serie de probleme financiare. Ele provin din alegeri neinspirate. Te-ai asociat cu persoana greșită, fie ai vrut să demonstrezi că ai bani și te-ai aruncat în cheltuieli peste măsură. Acum ar fi momentul să cam strângi cureaua și să cumperi doar ceea ce e strict necesar.

CITEȘTE ȘI: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Ai parte de vești bune din zona familiei. Familia te ajută într-un proiect sau te sprijină să achiziționezi ceva sau poate chiar te sponsorizează să faci o afacere sau un proiect. Ai o comunicare bună cu cineva mai în vârstă, iar ideile pe care le ai azi, care se duc spre a achiziționa ceva, sunt bune.

Capricorn
Ai un minus destul de mare în zona călătoriilor. Trebuie să ai grijă la tot ce ține de casă, pentru că ceva nu este în regulă la electrocasnice. Mai verifică-le din când în când. Ai grijă la cheltuielile pe care le faci. Dacă nu cântărești bine, riști să depășești bugetul fără să fie neapărat nevoie.

Vărsător
Ești sigur pe tine, pe forța ta interioară. Această atitudine te va ajuta să câștigi, fie că este vorba de un conflict iar tu ai ultimul cuvânt de spus, fie ai atât de multă hotărâre și determinare în tine, încât în cadrul unui interviu, pentru o promovare sau loc de muncă, o să faci o impresie extrem de bună.

Pești
Faci multe lucruri importante. Pare ciudat, dar într-o lume în care toți se ceartă între ei, rude, prieteni, parteneri de afaceri, la tine astăzi este exact opusul. Te bucuri de tot sprijinul familiei, al celor dragi și îți va fi ușor, primind acest suport pe careei ți-l acordă, ca să depășești o situație complicată.

 

 

 

 

Comentarii: