LIFESTYLE

Scandal monstruos între Andreea Bălan și George Burcea! Cum s-a băgat în poveste și Viviana Sposub

Astăzi ar fi trebuit să se pronunțe divorțul dintre cântăreață și actor. Dar chiar cu o zi înainte a izbucnit un scandal fără precedent între Andreea Bălan și George Burcea, care deși au încheiat povestea lor de mai bine de doi, sunt în continuare la cuțite.

Nimic nu pare să-i aducă la un consens, nimic nu-i liniștește, nici măcar faptul că fiecare a luat-o pe un alt drum, cu un alt partener. Din contră, pe Andreea Bălan pare să o irite la maximum Viviana Sposub, iubita fostului ei bărbat.

De la ce a ar fi pornit totul? După lungi demersuri, Burcea ar fi reușit în sfârșit să vorbească la telefon cu fetițele lui, prin mama Andreei, însă totul s-ar fi încheiat într-un iureș fără seamăn după ce în peisaj ar fi intrat Viviana. Mai exact, în conversația dintre tată și fiice ar fi apărut și ea, așa că furioasă, Andreea Bălan ar fi intervenit, susține ziarul Click.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Le iau doar când mi se permite!”

De când cu episodul incitării la violență, datele problemei s-au schimbat dramatic. În sensul în care de unde până atunci, George Burcea își putea lua fetele în weekend la el, Andreea Bălan a întors brusc foaia.

„Le iau doar atunci când mi se permite. Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS. Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac? Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut.

Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu? Unii fac terapie de zece ani, iar alții învață să iubească, iubind oamenii.

Unde-i vina? Că publicul larg nu vede… asta-i altceva. Totuși… cel mai important lucru rămâne familia, iar în cazul meu cei doi copii și Viviana. Voi lupta pentru ei atâta cât îmi vă permite puterea psihică, căci într-o țară plina de atotștiutori, uneori îmi place să cred că sunt cel mai dobitoc. Și asta doar că să-mi revin psihic și să-mi văd de treaba”, a declarat George Burcea, în exclusivitate, pentru Click!

Andreea însă are și ea motivele ei să nu mai rezoneze cu Burcea, susțin apropiații ei. Nu-i convine că actorul și-ar fi dus fetele la apartamentul iubitei lui, în loc să le ducă la el, că el e cel care o introduce mereu în discuție în loc să-și vadă de conversație doar el cu copiii lui și că nu le mai lasă să doarmă la el din cauza momentului controversat de pe Instagram.

În plus, cântăreața s-ar mai fi plâns și că Burcea doar pozează în tatăl iubitor, de Crăciun neaducându-le fetițelor nicio bomboană și nu le-ar fi plătit pensie alimentară niciodată în doi ani.

 

 

 

Comentarii: