HOROSCOP

HOROSCOP 6 ianuarie 2022

Berbec Nu există nicio îndoială, schimbarea este în aer! Poate nu poți să simți asta deoarece ești blocat în dezamăgire. Te întrebi dacă îți vei atinge vreodată obiectivele. Ei bine, vremurile se schimbă. Trebuie doar să mai aștepți puțin.

Taur
Toate ființele vii beneficiază de darurile tale. Evoluția a făcut întotdeauna parte din natura ta. Dar uneori acorzi mai multă atenție celorlalți decât ție însuți, iar asta nu aduce beneficii nimănui. Vei descoperi că ai și mai mult de dăruit dacă îți faci timp și pentru tine.

Gemeni
Popularitatea devine mai degrabă o povară decât o binecuvântare. Anunțul tău este plin de invitații la prelegeri și petreceri, dar ochii încep să strălucească la gândul că vei participa la toate aceste evenimente. Poate că este însă timpul să îți reevaluezi prioritățile. În loc să încerci să spui da la toate pentru a-i mulțumi pe toată lumea, de ce să nu începi să spui nu pentru a te mulțumi pe tine?

Rac
Este o altă zi pentru finanțe, așa că asigură-te că profiți de orice oportunități care îți ies în cale. Deși, în stilul tău analitic obișnuit, vei avea grijă mai întâi să faci o revizuire amănunțită a plusurilor și minusurilor propunerii. Oricât de mult beneficiezi de munca la birou, nu uita să ieși afară pentru a-ți limpezi mințile. Fii conștient de orice gânduri sau idei care îți vin aparent din senin.

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Leu
Astăzi vezi o nouă latură a ta, și ce minunată este! În mod normal atât de conservator, astăzi te gândești să-ți cumperi haine cu detalii elegante și țesături scumpe. De ce nu? La urma urmei, trăiești o singură dată. Iar dragostea este cu siguranță în aer, așa că orice achiziție sexy pe care o faceți vei alege, se va bucura de aprecieri.

Fecioară
Cu toții suntem creduli într-o anumită măsură. Și nici tu nu faci excepție. Așteaptă-te să primești câteva oferte financiare astăzi. Acestea pot veni prin poștă sau prin vânzare în persoană. Ai încredere în instinctele tale. O parte din ceea ce este oferit poate fi într-adevăr prea bun pentru a fi adevărat. Cu toate acestea, acasă, ceea ce este oferit, este și autentic.

Balanță
Ai o sensibilitate crescută și știi cum să o folosești. Deși poate fi dificil să ai nevoie de alții, acum este timpul tău să oferi ajutor acolo unde este nevoie. În cele din urmă, vei culege recompense uriașe pentru eforturile tale altruiste. Între timp, te simți grozav pentru tot binele pe care îl faci.

Scorpion
Căldura și bunătatea ta atrag oamenii ca un magnet. Desigur, te-ai obișnuit ca acest lucru să se întâmple, dar astăzi aceste aspecte ale caracterului tău sunt îmbunătățite. Vei descoperi că întâlnirile cu alți oameni te împlinesc. La urma urmei, cei dragi sunt cei care fac ca viața să merite trăită. Este timpul pentru întâlniri romantice.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Săgetător
Schimbarea la care ai sperat de atâta timp se întâmplă acum. Poate să nu fie evidentă, cel puțin la început. Dar, de-a lungul timpului, vei privi înapoi la evenimentele de astăzi și veți vedea cât de importante au fost. Păstrează-ți inteligența și profită de orice oportunitate apare.

Capricorn
Este momentul să ai grijă de tine în adevăratul sens al cuvântului. Asta nu înseamnă să te complaci în excese, mai degrabă opusul. Fă un efort suplimentar cu hainele și îngrijirea ta. Ascultă acele voci din interior care îți spun că nu arăți atât de bine pe cât ar trebui.

Vărsător
Urmează o altă zi anxioasă dar ai puterea de a-ți calma penele ciufulite. Activitatea fizică de orice fel te va calma. Chiar și o plimbare rapidă în jurul blocului va fi de folos. O dispoziție mai calmă după-amiaza te face să gestionezi lucrurile mai ușor.

Pești
Hobby-urile și diversiunile sunt minunate. Nimeni nu te va contrazice. Dar vine un moment în care îți folosești hobby-urile ca o modalitate de a evita alte responsabilități. Nivelurile tale intuitive sunt la cote maxime. Le poți folosi în propriul tău beneficiu. Încearcă să renunți la grijile legate de problemele banale de zi cu zi.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: