LIFESTYLE

Se pune la cale lichidarea lui Vladimir Putin? Cine ar juca rolul lui ”Brutus”

Desigur că ipoteza ar trebui privită cu rezervă, având în vedere ca ea a fost lansată de serviciile de informații ucraineene. Mai ales că, pe firul logic, de ce ar fi scos la iveală acest plan și să-l avertizeze pe Vladimir Putin că i se pregătește ceva, adică să-l ajute? Pare mai degrabă o manevră de a băga intrigi printre ruși la vârf, după principiul ”Divide et impera”.

Dar care este știrea în sine, preluată de toată presa? Serviciile secrete ucrainene susțin că politicienii și oligarhii Rusiei pun la cale asasinarea lui Vladimir Putin. Cel care ar conduce operațiunea ar fi un apropiat al liderului de la Kremlin, Aleksander Bortnikov.

CITEȘTE ȘI: Ce a spus presupusa amantă a lui Putin în urmă cu ceva timp! Replica Alinei Kabaeva dă totul peste cap

Accident, otrăvire sau boală subită

Direcţia Principală de Informaţii a Ministerului ucrainean al Apărării ar fi lansat zvonul: o parte din elita politică rusă vrea să-l aducă la putere pe Aleksander Bortnikov, fost agent KGB, șef al FSB.

Mai ales că relațiile dintre Bortnikov și liderul de la Kremlin s-ar afla în relații încordate, momentan. Putin i-ar reproșa șefului FSB anumite greșeli de strategie în războiul din Ucraina, care ar fi cauzat Rusiei pierderi majore, notează Adevarul.ro.

„Scopul lor este îndepărtarea rapidă a lui Putin de la putere şi restabilirea legăturilor economice cu Occidentul, distruse din cauza războiului din Ucraina”, susțin agenţii ucraineni, care avansează și trei posibile scenarii.

Eliminarea ui Vladimir Putin ar presupune fie un accident subit, fie otrăvirea sau îmbolnăvirea ,,bruscă” a liderului de la Moscova.

 

 

 

 

Comentarii: