LIFESTYLE

Obiceiul de la care nu se abate niciodată președintele rus! Iată rutina zilnică a lui Putin

digi24.ro

Conform presei din Moscova, Vladimir Putin e ”pasăre de noapte”, în sensul în care stă până târziu, spre dimineață, la muncă. Evident că programul lui începe cumva de la prânz.

Când liderul de la Kremlin își ia același late breakfast dintotdeauna: terci de ovăz sau o omletă din ouă de prepeliță. Toate acestea sunt consumate alături de un pahar cu suc de fructe proaspete și o cană de cafea. Situația se poate schimba doar atunci când Putin e plecat, dar există și aici o regulă: ceea ce mănâncă liderul este testat înainte de specialiști, pentru ca nu cumva mâncarea să fie otrăvită.

După masă, președintele rus dedică foarte mult timp sportului, el fiind fost judoka de performanță și un împătimit al înotului și al hocheiului.

După 2 ore în propria piscină, Putin intră în sală și ridică greutăți. Din când în când, fostul agent KGB își invită gărzile de corp la un meci de hochei. Cu care mai face și câte o partidă de sambo sau de judo.

CITEȘTE ȘI: Regina Elisabeta a renunțat la protocol în prezența lui Putin: Ce a spus aceasta despre președintele rus

Putin evită tehnologia

”Serviciul” începe după-amiază pentru Vladimir Putin, în jurul orei 17:00, când ajunge la birou. Pe lângă informațiile care-i sunt livrate – de la afaceri externe, servicii de informații, dar și informații din ziare sau știri internaționale -, Putin are obiceiul să citească știri scrise despre el de către Andrey Kolesnikov în Kommersant.

Nu prea e prieten cu tehnologia, de fapt, preferă să facă totul pe stil vechi. Scrie fizic, pe hârtie, și folosește telefoanele fixe.
Seara târziu, Vladimir Putin ia cina pregăită de propriul bucătar. Produsele sunt toate din grădina patriarhului Kiril.

Liderul de la Kremlin are ca tot omul și un viciu: înghețata cu aromă de fistic. De alcool se atinge rar, doar în cazul unei recepții oficiale.

 

 

 

Comentarii: