FRUMUSETE LIFESTYLE

Secretele Danei Rogoz: Cum să ştii că eşti frumoasă indiferent de vârstă

A fi frumoasă e ceva ce ne preocupă indiferent de vârsta pe care o avem. Fie că avem 3, 18, 45 sau 60 de ani vrem să știm că suntem frumoase. De aici căutarea după produsele cosmetice perfecte, după hainele cele mai potrivite și în vogă sau după dieta minune care te face să slăbești miraculos, peste noapte. Pentru că, în opinia noastră, acestea ne ajută la împlinirea acelei dorințe adânci a inimii noastre de a fi frumoase.

Cum știm că suntem frumoase?

În unul dintre articolele de pe blogul ei personal, Dana Rogoz abordează această problemă, definind frumusețea într-un mod mai complex.

„Când pășești cu încredere într-o încăpere, când îți sclipesc ochii și colțurile gurii se ridică aproape insesizabil în sus, când știi că meriți să fii în locul ăla, să ai job-ul ăla, când ai încredere în educația, experiența și intuiția ta unică, atunci esti SIGUR mult mai frumoasă!”

CITEȘTE ȘI:Tunsori pentru femei, la modă în 2018

A fi frumoasă înseamnă mai mult decât aspectul fizic. Frumusețea merge mână în mână cu încrederea în sine. Iată câteva lucruri care o fac pe Dana Rogoz să aibă încredere în ea, deci să se simtă frumoasă:

– sunt mama unei minuni de baiețel, care râde întruna
– am o carieră de 27 de ani;
– soțul mă iubește;
– sunt înconjurată de prieteni adevărați;
– mi-am făcut parinții să fie mândri de mine;
– știu că am muncit pentru tot ce am;
– am rezistat filmărilor la minus 18 grade în rochii de vară;
– am calatorit în India cu trenuri incomode;
– port o pereche nouă de pantofi;
– la 30 de ani arăt mai bine decât credeam la 18 că voi arăta;
– nu am nimic de ascuns.

CITEȘTE ȘI:Cum să-ți alegi ÎNĂLȚIMEA ideală a tocului

Când încrederea în sine e umbrită de temeri de care, între noi fie vorba, nimeni nu scapă e important să ne aducem aminte că frumusețea noastră naturală, imperfectă este cea care ne diferențiază de restul lumii. Frumusețea noastră, dincolo de aspectul fizic, e dată de tot ce înseamnă viața noastră.

Comentarii: