MODA

Tunsori pentru femei, la modă în 2018

 

Tunsorile la mod in 2018 sunt prezente într-o mare varietate, deci nu este greu sa va gasiti ceva care sa se potriveasca atat formei fetei, cat si stilului personal. găsești ceva pentru imaginea ta.

In afara de forma fetei trebuie insa sa tineti cont de cateva detalii, precum starea si textura parului dvs., pentru a ascunde toate imperfectiunile si pentru a arata uimitoare.

Sa descoperim asadar trendul la moda in 2018 in materie de tunsori pentru femei:

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Asimetria este cel mai recent must have al tunsorilor pentru femei in  2018, ea fiind aplicata la diferite tipuri de tunsori.

CULORILE toamnei 2017. Cum ne îmbrăcăm în acest sezon?

Ţinute cu STIL în toamna aceasta pentru femei plinuţe

Liniile asimetrice adauga vigoarea, misterul, lejeritatea tunsorii si aspectul natural, care continua a fi in tendinte si in 2018. Mai mult, asimetria poate atenua eventualele probleme ale firului de par (prea moale, prea deteriorat, prea gras etc), cat si pe cele ale fetei. Sfatul stilistilor este de a accepta cu indrazneala experimentarea si de a nu va fi teama de inovatii.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Tendinta,  plina de farmec de altfel, a haircut-urilor pentru femei in 2018 este revenirea bobului lung. Cu toate acestea, executia sa standard, in forma clasica, taiata perfect, nu mai este la moda acum.

Cum porți puloverul OVERSIZE în această toamnă

Outfit-uri pentru zilele ploioase / TOAMNĂ 2017

Următoarele optiuni, cum ar fi varfurile filate, buclele ultra-scurte si elegante (pentru fata ovala si rotunda), tunsorile lungi si inegale sunt la modă. De asemenea, sunt la moda si tunsorile adanci, simple, dar rare (boburile de la Hollywood), forme non-standard (inclusiv triunghiulare, ondulate).

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Bobul scurt se reîntoarce in topul popularitatii  in ceea ce priveste tunsorile scurte pentru 2018. Nu atat de mult ca in anii trecuti, insa tendinta va fi in crestere, bineinteles  in interpretarile imbunatatite, cu adaugiri de design interesante.

Foto: Pinterest.com

Cercetătorii DISTRUG un mit: Care sunt cele mai bune fructe şi legume

Cele mai mari GREȘELI de sănătate pe care le pot face femeile de PESTE 30 de ani

Foto: Pinterest.com

Comentarii: