LIFESTYLE

Secretele meselor de la Palatul Buckingham, dezvăluite de fostul bucătar al Reginei: Modul inedit în care aceasta mănâncă bananele

Foto: Pinterest.com

Nu încape îndoială că Regina Elisabeta a II-a face totul cu fler regal. Chiar şi modul în care mănâncă fructe, inclusiv obiceiul spectaculos cum mănâncă o banană nu poate trece neobservat de admiratorii familiei regale britanice.

Fostul bucătar al reginei a dezvăluit câteva secrete despre mesele de la Palatul Buckingham.

CITEȘTE ȘI: Cine poate lucra pentru Regina Elisabeta: Testul inedit pe care trebuie să-l treacă

Regina Elisabeta a II-a consumă o varietate de fructe la desert, însă nu le savurează aşa cum o face toată lumea. Nu o s-o vezi pe Majestatea Sa muşcând dintr-o banană sau dintr-un măr cu poftă. Atât ea, cât şi ceilalţi membrii ai Casei Regale Britanice folosesc tacâmuri pentru a descoji, tăia, felia fructele pe care le au la desert, scrie clickpentrufemei.ro.

Nu vrea să fie comparată cu o primată

De ce refuză regina să desfacă banana aşa cum obişnuieşte toată lumea şi să o mănânce pur şi simplu cu mâna? Simplu din punctul de vedere al fostului bucătar Darren McGrady, care a dezvăluit că Regina Angliei evită să fie asemănată cu o maimuţă atunci când consumă deliciosul fruct. Potrivit chefului, bananei i se îndepărtează marginile, este tăiată pe mijloc, cojile sunt date la o parte, iar miezul se feliază. Bucăţile de fruct sunt consumate cu furculiţa, într-un mod demn de o regină.

CITEȘTE ȘI: Clătitele pe care le preferă Regina Angliei: Ușor de făcut și foarte gustoase/ REȚETĂ

Comentarii: