FRUMUSETE LIFESTYLE NUTRITIE

Secretul celei mai sexy femei din toate timpurile! Dieta bizară a divei Marilyn Monroe

Despre Marilyn Monroe se spune că este și la acest moment femeia visată de toți bărbații din lume. Și că ar reprezenta prototipul perfecțiunii în frumusețea feminină.

Ce e cert e că legendara actriță a avut la picioare întreaga planetă cât a fost în viață. Și este admirată în continuare, imitată și copiată de toată divele wanna be.

Dar oare care era secretul lui Marilyn Monroe, femeia după care și-a pierdut mințile junele președinte John F. Kennedy? Evident, doamnele și domnișoarele s-au întrebat: ce anume mânca MM de era așa sexy, apetisantă și dorită? Detalii despre alimentația ei a oferit însă chiar actrița, în numărul din septembrie 1952 al revistei Pageant.

„Sincer, niciodată nu mi-am considerat propria siluetă atât de excepțională. Până nu demult, rareori m-am gândit la ea”, a povestit Marylin, care printre altele a mai mărturisit și că: „niciodată nu mi-a păsat în mod deosebit de sporturile în aer liber” și „nu am nicio dorință de a excela la tenis, înot sau golf”.

CITEȘTE ȘI: Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

Somnul de frumusețe nu e un mit!

„Niciodată nu m-am obosit cu exercițiile fizice. Acum îmi petrec cel puțin 10 minute în fiecare dimineață făcând exerciții cu greutăți mici. Am propriile exerciții, pentru mușchii pe care doresc să îi mențin fermi, și știu că sunt potrivite pentru mine pentru că le simt cum pun în joc mușchii potriviți în timp ce fac exerciții”, a mai spus actrița, la un moment dat, pentru Vogue.

Cât despre dietă? „Mi s-a spus că obiceiurile mele alimentare sunt absolut bizare, dar eu nu cred că este așa. Dimineața încălzesc o ceașcă de lapte pe plita pe care o țin în camera mea de hotel. Când este fierbinte, sparg două ouă crude în lapte, le bat cu o furculiță și le beau. Completez cu o pastilă de multivitamine”, a povestit Marilyn Monroe.

„În fiecare seară mă opresc la piața din apropierea hotelului meu și iau o friptură, cotlete de miel sau ficat, pe care le prăjesc în cuptorul electric din camera mea. De obicei, mănânc patru sau cinci morcovi cruzi împreună cu carnea, și atât. Cred că sunt pe jumătate iepure, nu mă plictisesc niciodată de morcovi cruzi… Cred că este un lucru bun că mănânc simplu în timpul zilei”, a mărturisit diva.

Care a recunoscut că există ceva extrem de important în toată rutina ei zilnică: „Prin natura mea, presupun că am o dispoziție languroasă. Urăsc să fac lucrurile într-o atmosferă grăbită, tensionată, și îmi este practic imposibil să mă ridic din pat dimineața. În funcție de activitățile mele, dorm între cinci și zece ore în fiecare noapte. Încerc să evit orice mi-ar putea tulbura somnul, căci acesta este foarte important”!

 

 

 

 

Comentarii: