LIFESTYLE

Secretul formei de invidiat a Larisei Iordache, după ce a renunțat la gimnastică! Concurenta de la `America Express` a spus ce mănâncă

Fosta gimnastă Larisa Iordache s-a retras din gimnastică la finalul anului 2021, dar arată demențial în continuare. Fosta campioană participă acum la „America Express”, în echipă cu fosta colegă Diana Bulimar, și are grijă de fizicul ei impecabil, dar este și norocoasă.

„Acum este un pic mai lejer. Pot să mănânc la orice oră din zi sau din noapte și mănânc doar când îmi este foame, nu mănânc doar ca să știu că am mâncat. Când făceam gimnastică, făceam puțin abstracție la ciocolată, dulciuri, mâncam doar în cantități foarte, foarte micuțe, astfel încât să nu-mi ofere disconfort.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Acum mănânc normal, dar nu este foarte mare diferență între alimentația de atunci și cea din prezent, pentru că și atunci mergem pe aceeași mentalitate: mănânc când îmi este foame, cât cred că este suficient și nu exagerez”, a povestit Larisa.

„Din punct de vedere al alimentației, corpul meu nu mai cere atât de multe alimente. Acum mi-am învățat corpul și știu ce trebuie să mănânc și când trebuie să mănânc. Încerc să nu exagerez, înainte clar trebuia să am trei mese pe zi, să-mi iau vitaminele corespunzător, trebuia să-mi respect mesele, cu toate că uneori nu aveam timpul necesar, pentru că fiind în București, trebuia să ajung și acasă, să-mi gătesc singură, apoi să plec la antrenament”, a spus concurenta de la ”America Express”.

 

 

 

 

Comentarii: