LIFESTYLE

Se jura că nu mai e loc de împăcare, dar a fost surprinsă în tandrețuri cu fostul! Cine este vedeta!

sursa: Instagram

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au ținut primele pagini din tabloide la finalul anului trecut. S-au despărțit, s-au războit, și-au aruncat vorbe grele și s-a ajuns la certuri mediate de poliție, iar actrița a anunțat categoric: deși tatăl fiicei ei vrea împăcare, asta nu se mai poate.

”Nu regret absolut nimic! Am mici păreri de rău că nu sunt mai drastică uneori și mai hotărâtă. Eu nu îmi doresc o împăcare pentru că nu se mai poate reface ce s-a stricat. Fiecare înțelege ce vrea. El dorește împăcare, dar nu se poate.

CITEȘTE ȘI: Detaliile feminine care au IMPACT semnificativ asupra unui bărbat

Este deteriorat totul prea tare și nu se poate reface. Nu este doar o rană care se poate coase sau vindeca. Tot ce-mi doresc pentru fetița mea este să crească sănătoasă și iubită de părinți și să aibă imaginea tatălui său plină de dragoste și respect, ca la rândul ei să aleagă doar prieteni și parteneri care îi pot oferi dragoste ai respect. Vreau ca Ema să aibă parte să vadă cum e dragostea adevărată pentru a putea compara.”, spunea Cristina Cioran pentru Click!.

Dar n-aduce anul ce aduce ceasul. Zilele trecute cine a fost surprins în mari tandrețuri la drum de seară de paparrazzi cancan.ro? Ați ghicit, Cristina Cioran și cel despre care spunea că nu se va mai împăca niciodată. Actrița și Dobrescu s-au distrat în club, au mers și la petrecere împreună și, cel mai probabil, s-au dus acasă la copil.

 

 

 

 

Comentarii: