LIFESTYLE

Secretul lui Jennifer Aniston, pus la îndemâna tuturor: Cum se menține în formă la 52 de ani

FOTO: instyle.com

Jennifer Aniston a dezvăluit care este rutina sa preferată de antrenament și, pe lângă faptul că este surprinzător de accesibilă, este și pe placul antrenorilor. Actrița în vârstă de 52 de ani a povestit în noul număr din septembrie al publicației InStyle ce exerciții practică zilnic, dar și ce presupune metoda 15-15-15.

„Am avut o accidentare toamna trecută și tot ce am putut face a fost Pilates, pe care pur și simplu îl ador”, a spus vedeta. „Dar îmi lipsea foarte multă transpirația aia de la antrenament”, a continuat actrița.

CITEȘTE ȘI: Teo Trandafir despre atacurile de panică: ”Am crezut că voi muri!”

Metoda 15-15-15

Acum, Aniston susține că s-a întors la rutina ei 15-15-15, ceea ce presupune 15 minute de spinning, 15 minute de eliptică și 15 minute de alergare pe bandă.

„Am nevoie de un tip de mișcare în viața mea, chiar dacă este vorba și de 10 minute pe trambulină”, povestește vedeta.

Asociația Americană a Inimii pune la dispoziție un ghid pentru începători cu privire la antrenamentul fizic, iar acolo se menționează că adulții ar trebui să facă cel puțin 150 de minute de aerobic de intensitate moderată, pe săptămână.

Antrenorii sunt și ei încântați de acest tip de antrenament, deoarece susțin că un singur tip de antrenament precum eliptica, alergatul pe bandă sau bicicletă poate provoca accidentări, iar în momentul în care combini antrenamentele, șansele de accidentare sunt mai mici.

CITEȘTE ȘI: ”Ultimul burlac”, gata să meargă la altar! Gheorghe Gheorghiu, nuntă cu 1000 de invitați!

Totodată nici nu te vei plictisi în timpul antrenamentului tocmai pentru că ai parte de diversitate în rutina ta cardio. Poți chiar adăuga înotul în această combinație în cazul în care nu dispui de una dintre aparaturi.

Comentarii: