RELATII

Semnele care îți arată că ești folosită, NU iubită

Foto: Pinterest.com

Uneori, ne dorim afecțiunea partenerului atât de tare, încât ignorăm unele probleme grave. Iată câteva semnale de alarmă care îți indică faptul că ești folosită, nu iubită. Dacă le observi, este recomandat să te îndepărtezi de relația respectivă.

Partenerul tău te sună numai când are nevoie de ceva de la tine

Bineînțeles că vrei să fii alături de partenerul tău, dar dacă simți că se poartă frumos cu tine doar atunci când are nevoie de o favoare, relația ta poate fi pe un teren alunecos. Ca să nu mai vorbim de faptul că probabil că acest sprijin nu este reciproc.

CITEȘTE ȘI: Sexul „de împăcareˮ NU funcționează întotdeauna

Partenerul tău este adesea indisponibil

Atunci când ești într-o relație iubitoare, îți dorești să îți petreci timpul împreună cu partenerul tău. Dacă acesta găsește scuze să nu își petreacă timpul cu tine, dacă este întotdeauna ocupat sau obosit, poate că ar trebui să reconsideri implicarea în relație.

Foto: Pinterest.com

Partenerul tău îți ignoră sentimentele

Tinzi să îți ascunzi sentimentele, deoarece exprimarea lor nu are niciun efect asupra partenerului tău sau, chiar mai rău, are un efect negativ. De exemplu, când îi spui că te simți rănită sau tristă pentru că a făcut ceva, se supără sau îți spune că doar ți se pare.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Nu i-ai cunoscut prietenii

Dacă ești într-o relație cu o persoană de ceva timp, însă nu i-ai cunoscut prietenii, înseamnă că aceștia știu că relația nu va dura și că nu are niciun rost să te introducă în cercul lor social.

CITEȘTE ȘI: Cum se schimbă PREFERINȚELE SEXUALE, odată cu VÂRSTA

Nu îți amintești ultima conversație semnificativă

Există un motiv bun pentru care aproape toate sfaturile pentru relații menționează o comunicare bună ca fiind un element cheie. Dacă toate conversațiile voastre sunt superficiale sau inexistente, dacă nu împărtășești speranțele și visurile cu partenerul tău, probabil că nu ești într-o relație adevărată.

 

Comentarii: