LIFESTYLE

Sfaturi de neratat înainte de vacanţă: Ce trebuie să faci când ajungi într-o altă ţară

Mai avem foarte puţin timp până când intrăm în perioada concediilor estivale. Până atunci, trebuie să ne pregătim serios şi să ştim totul pentru a avea o vacanţă lipsită de griji.

 

Îţi oferim sfaturi de neratat înainte de vacanţă. Ce trebuie să faci când ajungi într-o altă ţară? Noi îţi dezvăluim toate secretele.

 

Vrei să mergi în vacanță într-un alt stat? Pe lângă lista cu obiective de vizitat ar trebui să bifezi și câteva măsuri de siguranță pentru a-ți asigura un concediu lipsit de griji.

Imediat după ce ai ajuns într-un alt stat este indicat să te înregistrezi la ambasada României, lăsând datele tale personale și datele de contact ale rudelor din țară, pentru situații de urgență.

De asemenea, într-o vacanță într-o țară străină ar trebui să mănânci la restaurantele la care merg localnicii, anunţă Realitatea TV. În acest fel nu numai ca șansele ca produsele să fie proaspete sunt mai mari, dar nici nu riști să dai mai mulți bani decât ar trebui pentru ele.

Un alt sfat financiar este să nu plătești cu cardul, cel puțin nu în zonele turistice și nu la magazinele mici sau la comercianți care vând în stradă diverse produse.

Comentarii: