FRUMUSETE

Sfaturi importante ale specialiştilor: Cum scapi de cearcăne

Foto: Pinterest.com

Sfaturi extrem de importante ale specialiştilor. Cum poţi să scapi de cearcăne? Îţi spunem noi. În timp ce anii se scurg unul câte unul, nici corpul nostru nu rămâne indiferent la trecerea vremii.

 

După 30 de ani pielea noastră începe să dea semne de oboseală, stresul, oboseala își pun amprenta si favorizează apariția ridurilor și cearcănelor. Celulele pielii își pierd capacitatea de a produce acid hialuroniccare este responsabil pentru volumul feței, în special în zona buzelor, pomeților și ochilor.

 

Tenul îmbătrânește și își pierde fermitatea. Ridurile sunt mai pronunțate, cearcănele apar și ele și dispar mai greu iar pleoapele încep să se lase oferind un aspect oboist feței.

Pentru a-ți recăpăta fermitatea pielii și luminozitatea ochilor, injectarea cu acid hialuronic poate fi cea mai eficientă soluție.

Este vorba despre produsul Teosyal Redensity 2 Pure Sense. Acesta conține acid hialuronic creat special pentru a umple cu delicatețe cearcănele și pentru a redefini luminozitatea pierdută a ochilor. Tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic este definit de ingrediente precum antioxidanți, vitamine, minerale și aminoacizi care oferă rezultate satisfăcătoare timp de aproximativ un an de zile.

Injecțiile cu acid hialuronic pentru tratarea cearcănelor revitalizează și reîntineresc aspectul feței tale încă de la prima ședință.

Acesta acoperă eficient zonele cu riduri și cu pungi vizibile datorită proprietăților sale vasco elastice. Printre rezultatele sale de lungă durată se numără umplerea cearcănelor, netezirea pielii, întinerirea acesteia și ștergerea aspectului tern și îmbătrânit al pielii tenului.

Pentru înfrumusețarea tenului și pentru o luminozitate redobândita, tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic este o soluție recomandată de specialiști datorită rezultatelor imediate oferite.

Irina Arsene, medic specialist estetician, recomandă produsele de umplere a ridurilor și a pungilor de sub ochi deoarece sunt mult mai potrivite pentru astfel de probleme ale pielii decât intervențiile chirurgicale.

”Acest tratament este foarte sigur și în perfectă armonie cu mecanismele complexe ale corpului uman. De ce? Deoarece atrage apa și hidratează epiderma. Atunci când această soluție este injectată în zona delicată de sub ochi, unde se formează cearcănele, compoziția sa ajută la hrănirea pielii și la îmbunătățirea considerabilă a aspectului ei.”, anunţă specialistul.

Tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic este nedureros și redă chipului trăsăturile frumoase, luminozitatea și naturalețea pe termen lung.

Acest tip de tratament este cea mai cerută intervenție estetică de către vedete, de persoane ce doresc să își îmbunătățească aspectul deoarece este sigur, fără intervenții chirurgicale, fără perioadă de recuperare, dă rezultate dintre cele mai naturale fizionomiei și este foarte eficient: poate șterge de la 5 până la 15 ani de pe chipul nostru, conform spynews.ro. Este o intervenție la care apelează atât femei cât și bărbați, ce iși doresc îmbunătățirea aspectului feței prin mărirea volumului buzelor, corectarea unor asimetrii, „ștergerea ridurilor”, tratament cearcane, etc.

Comentarii: