LIFESTYLE

Simona Halep a plecat spre Paris de pe locul al treilea. Este sau nu favorită campioana de anul trecut?

epa06796653 Simona Halep of Romania reacts with the trophy after winning against Sloane Stephens of the USA during their women?s final match during the French Open tennis tournament at Roland Garros in Paris, France, 09 June 2018. EPA-EFE/YOAN VALAT

„Mă simt bine, sunt sănătoasă. Am avut câteva zile de odihnă și sunt gata de luptă. Plec foarte bucuroasă că a trecut un an, iar eu sunt campioana de anul trecut. Sunt foarte veselă că trebuie să merg acolo.” Sunt vorbe spuse zâmbind, cu o anumită linişte şi un calm aparte, pe aeroport, la plecarea spre Paris.

Şi asta pentru că Simona Halep e deţinătoarea trofeului, dar şi că cel mai bine se simte fostul lider mondial pe terenul de la Roland Garros.

Simona este parcă nerăbdătoare să se ridice din nou în clasamentul WTA şi asta după ce a picat, chiar înainte de acest turneu de Grand Slem, pe locul al treilea.

“Abia aștept să ajung. Sper să fiu o albinuță care aleargă bine și joacă bine. Este o suprafață care îmi place. O să fie bine, dar de la an la an e diferit. Pentru mine e cel mai important că sunt aptă. Mă bucură tare mult că vor veni mulți fani români. Îmi dau o energie pozitivă și le mulțumesc. Mă duc acolo și încerc să dau tot ce am mai bun”, este promisiunea tinerei constănţence.

Citeşte şi: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

Simona, favorita caselor de pariuri

Nu este nicio surpriză că Simona Halep este considerată de bookmakeri principala favorită la câștigarea Roland Garros, cu o cotă de de 5.50. E urmată de departe de Serena Williams și Garbine Muguruza, cu o cotă de 10.00.

Dar îi va destul de dificil pentru că presiunea este uriaşă: un eventual eşec „atârnă” nu mai puţin de 2000 de puncte!

 

Comentarii: