REVIEW

Singurele 2 preparate pe care ar trebui să le mănânci ÎN TIMPUL călătoriei cu avionul

Foto: Pinterest.com

Când vine vorba de luat masa în avion, rareori se întâmplă să putem corela termenii „mâncare în avion” cu „mâncare delicioasă”.

Fritz Gross, care este director de excelenţă culinară pentru LSG Sky Chefs Asia Pacific, a dezvăluit că secretul unei mese cât de cât reuşite în timpul călătoriei cu avionul este să comandăm orez prăjit sau mâncăruri gătite, atunci când este posibil. Aceste două feluri au toate şansele să îşi păstreze aromele, în ciuda dificultăţilor apărute din cauza condiţiilor de depozitare impuse într-un avion, scrie realitatea.net.

„Secretul constă în a comanda tocăniţă sau orez, două feluri de mâncare ce reuşesc să rămână gustoase, în ciuda provocărilor de a găti sus în aer”, spune Fritz Gross.

De ce NU trebuie să arunci oriunde biletul de avion sau boarding pass-ul

El a declarat pentru CNN că aceste două feluri, ori de câte ori ar fi încălzite şi reîncălzite, vor rămâne la fel, atât în privinţa gustului, cât şi a consistenţei.

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

De ce urechile se înfundă și pocnesc în timpul călătoriei cu avionul

Efectele NEGATIVE ale călătoritul cu AVIONUL asupra organismului / VIDEO

Nu în ultimul rând, carnea de orice fel ar trebui evitată din cauza problemelor de siguranță alimentară. În schimb, apa trebuie consumată în cantități cât mai mari.

Comentarii: